Zoek
  1. boeken
  2. The 33 Strategies Of War.

The 33 Strategies Of War. boek PDF

Geschreven door Robert Greene

Dit boek direct kopen via deze link.

The 33 Strategies Of War. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The 33 Strategies Of War. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The 33 Strategies Of War.:

Van de bestverkopende auteur Robert Greene komt een prachtige afkorting van de strategieën van de oorlog die ons kan helpen om de meesterschap in de moderne wereld te verwerven. Met zijn kennis van wereldbeschavingen en het synthetiseren van vele politieke, filosofische en religieuze teksten is The 33 Strategies of War een uitgebreide handleiding over het subtiele sociale spel van het dagelijkse leven. Gebaseerd op diepe, tijdloze lessen, is het rijkelijk geïllustreerd met voorbeelden van de genialiteit en dwaasheid van iedereen van Napoleon tot Margaret Thatcher en Hannibal tot Ulysses S. Grant, evenals diplomaten, leiders van de industrie en Samurai-zwaardvechters. The 33 Strategies of War onderscheidt zich van andere strategieboeken door de kracht van emoties en intuïtie als een krachtige wapen te benadrukken. Greene legt uit hoe je subtiele onderhandelingsvaardigheden kunt gebruiken om je voordeel te doen in het sociale spel. Hij geeft ook aanwijzingen over hoe je je vijanden in de verleiding kunt brengen en hoe je je zelfverdediging kunt versterken door je tegen tegenstanders te wapenen met hun eigen tactieken. The 33 Strategies of War biedt een rijkdom aan inzichten die de lezer kunnen helpen om hun strategische spel te verbeteren.

Aantal pagina's

496

Taal

Engels

Uitgever

Profile Books Ltd

EAN-Code

9781861979780

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The 33 Strategies Of War. door Robert Greene gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The 33 Strategies Of War. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The 33 Strategies Of War. onder EAN-code 9781861979780 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Sociale & Ethische kwesties Carriere & Succes Populaire psychologie Sociale psychologie Leiderschap Boeken

The 33 Strategies Of War. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The 33 Strategies Of War. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The 33 Strategies Of War. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The 33 Strategies Of War. in grote mate positief.

The 33 Strategies Of War. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The 33 Strategies Of War. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The 33 Strategies Of War. te kopen.

Het boek The 33 Strategies Of War. onder EAN code 9781861979780  is geschreven door: Robert Greene.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The 33 Strategies Of War. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The 33 Strategies Of War. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The 33 Strategies Of War. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The 33 Strategies Of War. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The 33 Strategies Of War.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The 33 Strategies Of War. aanbieden. De PDF-versie van The 33 Strategies Of War. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00