Zoek
  1. boeken
  2. The 4-Hour Work Week.

The 4-Hour Work Week. boek PDF

Geschreven door Timothy Ferriss

Dit boek direct kopen via deze link.

The 4-Hour Work Week. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The 4-Hour Work Week. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The 4-Hour Work Week.:

De 4-Uur Werkweek is een vernieuwde en uitgebreide editie van de New York Times bestseller die je leert hoe je je leven opnieuw kunt inrichten, zodat het niet alleen maar om werken draait. Vergeten we het oude concept van pensioen en de rest van het uitgestelde levensplan - er is geen reden om te wachten, vooral niet in tijden van economische onzekerheid. Of je nu je dromen waar wilt maken door te ontsnappen aan de ratrace, luxe wereldreizen te maken, een maandelijks inkomen van vijf cijfers te verdienen zonder management of gewoon meer te leven en minder te werken, dit boek is de blauwdruk. Deze stap-voor-stap gids voor luxe levensstijl ontwerp leert je hoe je je doelen kunt bereiken met behulp van strategieën en technieken die je kunt toepassen om de controle over je leven en carrière terug te krijgen. Je leert hoe je je tijd en geld kunt managen, hoe je kunt investeren in je eigen onderneming zonder dat je een miljonair hoeft te zijn en hoe je kunt leren om je levensstijl te veranderen, zodat je meer tijd hebt om te genieten van de dingen die je het meest waardeert.

Aantal pagina's

416

Taal

Engels

Uitgever

Vermilion

EAN-Code

9780091929114

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The 4-Hour Work Week. door Timothy Ferriss gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The 4-Hour Work Week. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The 4-Hour Work Week. onder EAN-code 9780091929114 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Persoonlijke financiën Facilitair management Boeken

The 4-Hour Work Week. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The 4-Hour Work Week. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The 4-Hour Work Week. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The 4-Hour Work Week. in grote mate positief.

The 4-Hour Work Week. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The 4-Hour Work Week. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The 4-Hour Work Week. te kopen.

Het boek The 4-Hour Work Week. onder EAN code 9780091929114  is geschreven door: Timothy Ferriss.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The 4-Hour Work Week. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The 4-Hour Work Week. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The 4-Hour Work Week. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The 4-Hour Work Week. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The 4-Hour Work Week.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The 4-Hour Work Week. aanbieden. De PDF-versie van The 4-Hour Work Week. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00