Zoek
  1. boeken
  2. The Age of Surveillance Capitalism.

The Age of Surveillance Capitalism. boek PDF

Geschreven door Professor Shoshana Zuboff

Dit boek direct kopen via deze link.

The Age of Surveillance Capitalism. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Age of Surveillance Capitalism. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Age of Surveillance Capitalism.:

Het TOP 10 SUNDAY TIMES bestseller, een New York Times NOTABLE BOOK van het jaar, een van de boeken van Barack Obama's van het jaar, genomineerd voor de Orwell Prize 2020 en genomineerd voor de FT Business Book of the Year Award 2019, is makkelijk het meest revolutionaire boek dat dit millennium gepubliceerd is. Zadie Smith, The Guardian, stelt dat het moeilijk is om jonge activisten serieus te nemen als ze zich niet bekendmaken met de centrale ideeën van Zuboff. Het boek onderzoekt de uitdagingen die de digitale toekomst voor de mensheid stelt, de eerste gedetailleerde analyse van een ongekende vorm van macht genaamd surveillance capitalisme en de poging van machtige bedrijven om ons te voorspellen en te controleren. De hoogdravende optimisme van de vroege dagen van het internet is verdwenen. Technologieën die ons bedoeld waren om te bevrijden, hebben ongelijkheid verdiept en verdeeldheid aangewakkerd. Tech bedrijven verzamelen onze informatie online en verkopen deze aan de hoogste bieder, ongeacht of het nu een overheid of een retailer is. Profiteer nu niet alleen van het voorspellen van ons gedrag, maar ook van het aanpassen ervan. Hoe zal deze fusion van het kapitalisme en de digitale wereld onze waarden beïnvloeden en onze toekomst bepalen? Shoshana Zuboff heeft antwoord op deze vragen in haar boek.

Aantal pagina's

704

Taal

Engels

Uitgever

Profile Books Ltd

EAN-Code

9781781256855

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Age of Surveillance Capitalism. door Professor Shoshana Zuboff gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Age of Surveillance Capitalism. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Age of Surveillance Capitalism. onder EAN-code 9781781256855 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Economie & Financiën Geschiedenis Managementboeken Sociale & Ethische kwesties Wetenschap algemeen Sociale & Culturele geschiedenis Technologische ontwikkelingen Impact op de samenleving Boeken

The Age of Surveillance Capitalism. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Age of Surveillance Capitalism. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Age of Surveillance Capitalism. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Age of Surveillance Capitalism. in grote mate positief.

The Age of Surveillance Capitalism. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Age of Surveillance Capitalism. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Age of Surveillance Capitalism. te kopen.

Het boek The Age of Surveillance Capitalism. onder EAN code 9781781256855  is geschreven door: Professor Shoshana Zuboff.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Age of Surveillance Capitalism. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Age of Surveillance Capitalism. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Age of Surveillance Capitalism. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Age of Surveillance Capitalism. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Age of Surveillance Capitalism.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Age of Surveillance Capitalism. aanbieden. De PDF-versie van The Age of Surveillance Capitalism. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00