Zoek
  1. boeken
  2. The Anatomy of Corporate Law.

The Anatomy of Corporate Law. boek PDF

Geschreven door Reinier Kraakman

Dit boek direct kopen via deze link.

The Anatomy of Corporate Law. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Anatomy of Corporate Law. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Anatomy of Corporate Law.:

The Anatomy of Corporate Law is een topwerk dat geschreven is door een team van elf leidende academici van de beste universiteiten over de hele wereld. Het boek is verreweg het meest gebruikte handboek binnen het veld van vergelijkend ondernemingsrecht. Studenten en wetenschappers, van undergraduate studenten tot ervaren experts, raadplegen dit boek als eerste bron bij hun onderzoek. The Anatomy of Corporate Law biedt een gedetailleerd inzicht in de verschillende aspecten van het ondernemingsrecht. Het boek behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder governance, bedrijfsovernames en fusies, beursgenoteerde ondernemingen, en de regulering van ondernemingen. Het is ook uitgebreid geïllustreerd met tal van voorbeelden uit de praktijk, waardoor het boek een waardevolle bron is voor iedereen die zich verdiept in het onderwerp. The Anatomy of Corporate Law is een must-have voor iedereen die betrokken is bij ondernemingsrecht. Het boek biedt een diepgaande, actuele kijk op de regels en voorschriften die van toepassing zijn op ondernemingen. Daarnaast bevat het ook tal van aanvullende informatie over relevante juridische onderwerpen, waardoor het boek een uitstekende bron is voor alle juridische professionals.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Oxford University Press

EAN-Code

9780198724315

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Anatomy of Corporate Law. door Reinier Kraakman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Anatomy of Corporate Law. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Anatomy of Corporate Law. onder EAN-code 9780198724315 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Economie & Financiën Managementboeken Privaatrecht Recht Algemeen Bedrijfswetgeving, handel & Mededinging Financieel recht Vergelijkende wetgeving Ondernemersrecht Boeken

The Anatomy of Corporate Law. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Anatomy of Corporate Law. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Anatomy of Corporate Law. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Anatomy of Corporate Law. in grote mate positief.

The Anatomy of Corporate Law. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Anatomy of Corporate Law. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Anatomy of Corporate Law. te kopen.

Het boek The Anatomy of Corporate Law. onder EAN code 9780198724315  is geschreven door: Reinier Kraakman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Anatomy of Corporate Law. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Anatomy of Corporate Law. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Anatomy of Corporate Law. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Anatomy of Corporate Law. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Anatomy of Corporate Law.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Anatomy of Corporate Law. aanbieden. De PDF-versie van The Anatomy of Corporate Law. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00