Zoeken
  1. boeken
  2. The Art of Gathering.

The Art of Gathering. boek PDF

Geschreven door Priya Parker

Dit boek direct kopen via deze link.

The Art of Gathering. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Art of Gathering. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Art of Gathering.:

"Met The Art of Gathering heb ik veel geleerd. Priya Parker heeft een kunst en een wetenschap gecreëerd om bijeenkomsten op een manier aan te gaan die plezier en voldoening brengt. - Deepak Chopra MD Dit boek is een must-read! - Chris Anderson, eigenaar en curatore van TED Een fantastisch boek - Forbes Verbluffend - Bustle We besteden ons leven aan samenkomsten - eerst in klaslokalen en vervolgens in vergaderingen, bruiloften, conferenties en wegkampen. Maar toch besteden veel van ons deze tijd aan teleurstellende momenten die ons niet boeien, inspireren of verbinden. We hebben allemaal vergaderingen meegemaakt waar mensen elkaar voorbij praten of de bewegingen gaan doorlopen, en anderen die een team galvaniseren en iedereen eraan herinneren waarom ze de baan in eerste instantie aannamen. We zijn naar bruiloften geweest die diep bewegend waren en anderen die alledaags waren en gewoon verdwenen. Waarom vliegen sommige momenten de lucht in en anderen niet? Wat is het verschil tussen de samenkomsten die je inspireren en degenen die dat niet doen? In The Art of Gathering komt Priya Parker tot het hart van deze vragen en onthult ze hoe.".

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780241973844

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Art of Gathering. door Priya Parker gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Art of Gathering. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Art of Gathering. onder EAN-code 9780241973844 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Sociale vaardigheden Sociale psychologie Leiderschap Boeken

The Art of Gathering. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Art of Gathering. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Art of Gathering. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Art of Gathering. in grote mate positief.

The Art of Gathering. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Art of Gathering. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Art of Gathering. te kopen.

Het boek The Art of Gathering. onder EAN code 9780241973844  is geschreven door: Priya Parker.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Art of Gathering. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Art of Gathering. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Art of Gathering. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Art of Gathering. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Art of Gathering.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Art of Gathering. aanbieden. De PDF-versie van The Art of Gathering. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00