Zoek
  1. boeken
  2. The Big Con.

The Big Con. boek PDF

Geschreven door Mazzucato, Mariana

Dit boek direct kopen via deze link.

The Big Con. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Big Con. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Big Con.:

De Big Con is een boek dat een verborgen relatie blootlegt tussen de consulting industrie en het bestuur van bedrijven en overheden. Mariana Mazzucato en Rosie Collington laten zien dat onze economieën afhankelijk zijn van bedrijven als McKinsey, Boston Consulting Group, Bain & Company, PwC, Deloitte, KPMG en EY waardoor innovatie wordt gestimuleerd, corporate en politieke verantwoordelijkheid wordt verduisterd en onze missie om de klimaatcrisis te stoppen wordt belemmerd. De 'Big Con' beschrijft de vertrouwenstruc die de consulting industrie uitvoert in contracten met lege en risicomijdende overheden en bedrijven die de waarde van aandeelhouders willen maximaliseren. Het groeide in de jaren tachtig en negentig na de hervormingen van zowel de neoliberale rechterzijde als de Third Way progressieven, en het voedt zichzelf met de ziektes van het moderne kapitalisme, van financiële verwerking en privatisering tot de klimaatcrisis. Het is mogelijk dankzij de unieke macht die grote consultants hebben door hun uitgebreide contracten en netwerken - als adviseurs, legitimators en outsourcers - en de illusie dat ze objectieve bronnen van expertise en capaciteit zijn. Om het nog slechter te maken worden onze beste en slimste afgestudeerden vaak weggeleid uit de openbare dienst naar consulting. In al deze.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Allen Lane

EAN-Code

9780241573099

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Big Con. door Mazzucato, Mariana gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Big Con. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Big Con. onder EAN-code 9780241573099 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Managementboeken Economie Politiek Economische systemen Internationale economie & handel Populaire economie Theorie & Filosofie Politieke wetenschap & Theorie Boeken

The Big Con. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Big Con. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Big Con. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Big Con. in grote mate positief.

The Big Con. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Big Con. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Big Con. te kopen.

Het boek The Big Con. onder EAN code 9780241573099  is geschreven door: Mazzucato, Mariana.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Big Con. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Big Con. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Big Con. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Big Con. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Big Con.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Big Con. aanbieden. De PDF-versie van The Big Con. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00