Zoek
  1. boeken
  2. The Bitcoin Standard.

The Bitcoin Standard. boek PDF

Geschreven door Saifedean Ammous

Dit boek direct kopen via deze link.

The Bitcoin Standard. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Bitcoin Standard. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Bitcoin Standard.:

De Bitcoin Standard is een vers gepresenteerd systeem dat als doel heeft om waarde over te dragen zonder tussenkomst van een externe partij. Het is een zogenaamde peer-to-peer technologie die geïntroduceerd werd door een anonieme programmeur in 2008. Tegen alle verwachtingen in is dit systeem een serieuze uitdaging geworden voor de moderne centrale banken. In De Bitcoin Standard onderzoekt schrijver Saifedean Ammous de context rondom het opkomen van Bitcoin, de economische eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat het zo snel heeft gegroeid en de mogelijke gevolgen voor de economie, politiek en maatschappij. Bitcoin is een nieuw fenomeen, maar het probleem dat het oplost is zo oud als de menselijke samenleving zelf. Ammous neemt de lezer mee op een reis door de geschiedenis van technologieën die de functie van geld vervulden, van primitieve systemen van handelen met stenen en schelpen, naar metalen, munten, de goudstandaard en moderne overheidsschulden. Door te verkennen wat deze technologieën hun monetaire rol heeft gegeven, en hoe de meesten hun rol hebben verloren, krijgt de lezer een goed beeld van wat kenmerkend is voor een goede munteenheid.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

John Wiley & Sons Inc

EAN-Code

9781119473862

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Bitcoin Standard. door Saifedean Ammous gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Bitcoin Standard. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Bitcoin Standard. onder EAN-code 9781119473862 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken E-commerce Boeken

The Bitcoin Standard. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Bitcoin Standard. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Bitcoin Standard. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Bitcoin Standard. in grote mate positief.

The Bitcoin Standard. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Bitcoin Standard. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Bitcoin Standard. te kopen.

Het boek The Bitcoin Standard. onder EAN code 9781119473862  is geschreven door: Saifedean Ammous.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Bitcoin Standard. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Bitcoin Standard. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Bitcoin Standard. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Bitcoin Standard. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Bitcoin Standard.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Bitcoin Standard. aanbieden. De PDF-versie van The Bitcoin Standard. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00