Zoek
  1. boeken
  2. The Black Swan.

The Black Swan. boek PDF

Geschreven door Nassim Nicholas Taleb

Dit boek direct kopen via deze link.

The Black Swan. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Black Swan. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Black Swan.:

"Het meest invloedrijke boek van de afgelopen 75 jaar: een grondig onderzoek naar datgene wat we weten over wat we niet weten, nu met een nieuwe sectie die 'Robuustheid en Fragiliteit' heet. Een zwarte zwaan is een zeer onwaarschijnlijk gebeuren met drie kenmerken: Het is onvoorspelbaar; het heeft een enorme impact; en, achteraf, bedenken we een uitleg die het minder willekeurig, en meer voorspelbaar, lijkt dan het was. Het verbazingwekkende succes van Google was een zwarte zwaan; net als 9/11. Volgens Nassim Nicholas Taleb staan ​​zwarte zwanen aan de basis van bijna alles wat betreft onze wereld, van de opkomst van religies tot gebeurtenissen in ons eigen persoonlijke leven. Waarom erkennen we het fenomeen van de zwarte zwaan niet voordat ze plaatsvinden? Een deel van het antwoord, volgens Taleb, is dat mensen zijn hardgebouwd om specifieke dingen te leren als ze zich moeten richten op algemene dingen. We richten ons op dingen die we al kennen en keer op keer slagen we er niet in om rekening te houden met wat we niet weten. We zijn daarom niet in staat om echt kansen te schatten, te kwetsbaar voor de impuls om te vereenvoudigen, te verhalen.".

Aantal pagina's

444

Taal

Engels

Uitgever

Random House Inc

EAN-Code

9780812973815

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Black Swan. door Nassim Nicholas Taleb gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Black Swan. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Black Swan. onder EAN-code 9780812973815 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Computers & Informatica Managementboeken Computertechnologie Wetenschap algemeen Bedrijfskunde Informatiearchitectuur Onderzoek & Informatie Informatica Boeken

The Black Swan. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Black Swan. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Black Swan. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Black Swan. in grote mate positief.

The Black Swan. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Black Swan. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Black Swan. te kopen.

Het boek The Black Swan. onder EAN code 9780812973815  is geschreven door: Nassim Nicholas Taleb.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Black Swan. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Black Swan. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Black Swan. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Black Swan. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Black Swan.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Black Swan. aanbieden. De PDF-versie van The Black Swan. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00