Zoek
  1. boeken
  2. The Books of Enoch.

The Books of Enoch. boek PDF

Geschreven door Joseph B. Lumpkin

Dit boek direct kopen via deze link.

The Books of Enoch. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Books of Enoch. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Books of Enoch.:

De bekende en geprezen werk van Dr. Joseph Lumpkin is vergroot om nieuw onderzoek over de Boeken van Henoch, de Valse Engelen, de Wachters en de Nephilim te bevatten. Na een uitgebreide historische achtergrond en briljante vertalingen van de Eerste, Tweede en Derde Boeken van Henoch, neemt Lumpkin de tijd om een ​​historisch verhaal van de Valse Engelen, de Wachters en de Nephilim samen te stellen met behulp van zijn uitgebreide kennis van oude teksten. Het verhaal zal je verbazen. Nieuwe informatie over het Eerste Boek van Henoch is sterk uitgebreid. Lumpkin beschrijft de Kalender van Henoch en zijn cruciale plaats in de profetie van Daniël. Hij neemt het Eerste Boek van Henoch stukje voor stukje uit elkaar om de geschiedenis, de tijdsperiode van auteurschap en de inhoud ervan te beschrijven. Talrijke aantekeningen zijn in het hele boek opgenomen. Dit volume bevat het Eerste Boek van Henoch (Het Ethiopische Boek van Henoch), het Tweede Boek van Henoch (De Slavisch Geheimen van Henoch), het Derde Boek van Henoch (Het Hebreeuwse Boek van Henoch) en nog veel meer. Elk boek wordt geanalyseerd om de verschillende auteurs, hun achtergrond, hun leeftijd en hun agenda te bepalen. Daarnaast biedt het boek een uitgebreide en gedetailleerde verkenning van deze unieke boeken. Dit is een must-have voor iedereen die meer wil weten over de Boeken van Henoch.

Aantal pagina's

366

Taal

Engels

Uitgever

Fifth Estate, Inc

EAN-Code

9781936533077

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Books of Enoch. door Joseph B. Lumpkin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Books of Enoch. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Books of Enoch. onder EAN-code 9781936533077 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Religie, Spiritualiteit & Filosofie Religie Christendom Theologie & Religieuze kwesties Boeken

The Books of Enoch. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Books of Enoch. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Books of Enoch. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Books of Enoch. in grote mate positief.

The Books of Enoch. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Books of Enoch. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Books of Enoch. te kopen.

Het boek The Books of Enoch. onder EAN code 9781936533077  is geschreven door: Joseph B. Lumpkin.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Books of Enoch. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Books of Enoch. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Books of Enoch. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Books of Enoch. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Books of Enoch.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Books of Enoch. aanbieden. De PDF-versie van The Books of Enoch. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00