Zoek
  1. boeken
  2. The Culture Code.

The Culture Code. boek PDF

Geschreven door Daniel Coyle

Dit boek direct kopen via deze link.

The Culture Code. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Culture Code. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Culture Code.:

De Culture Code is de populaire bestseller uit de New York Times die werd geprezen door auteurs zoals Charles Duhigg en Seth Godin. In dit boek worden de geheimen van de beste teams ter wereld onthuld - van Pixar en Google tot de US Navy SEALs - met uitleg over de drie vaardigheden die deze groepen hebben geperfectioneerd om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Door de combinatie van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen, praktische inzichten en actieplanning biedt de Culture Code een wegwijzer om een omgeving te creëren waar innovatie bloeit, problemen opgelost worden en verwachtingen overtroffen worden. Het boek bevat verrassende ideeën en verhalen die je kijk op het werk, het leiderschap en de invloed op de wereld veranderen. Adam Grant, auteur van Originals, noemt het 'echt briljant' en de Financial Times beveelt het aan als een boek vol met toepasbare lessen. Dus als je op zoek bent naar een manier om je team te versterken en de resultaten te verbeteren, dan is de Culture Code een must-read.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Random House Business Books

EAN-Code

9781847941275

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Culture Code. door Daniel Coyle gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Culture Code. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Culture Code. onder EAN-code 9781847941275 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Managementboeken Economie Sociologie Strategie Interdisciplinaire studies Communicatiekunde Boeken

The Culture Code. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Culture Code. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Culture Code. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Culture Code. in grote mate positief.

The Culture Code. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Culture Code. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Culture Code. te kopen.

Het boek The Culture Code. onder EAN code 9781847941275  is geschreven door: Daniel Coyle.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Culture Code. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Culture Code. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Culture Code. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Culture Code. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Culture Code.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Culture Code. aanbieden. De PDF-versie van The Culture Code. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00