Zoek
  1. boeken
  2. The Culture Map.

The Culture Map. boek PDF

Geschreven door Erin Meyer

Dit boek direct kopen via deze link.

The Culture Map. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Culture Map. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Culture Map.:

The Culture Map is een krachtige tool om internationaal zaken doen te vergemakkelijken. In deze boeiende en leerzame gids biedt internationale business expert Erin Meyer tactieken en strategieën om cultuurverschillen te begrijpen en omzetten in succes. Deze gids onderzoekt hoe mensen hun communicatie en managementstijlen aanpassen aan culturele verschillen. De 8 culturele dimensies zijn beschreven en gedetailleerd uitgelegd, waardoor je in staat bent om de verschillen te herkennen tussen landen. Op deze manier kun je je zakelijke vaardigheden verfijnen en de waarde toevoegen aan je internationale zakelijke activiteiten. Het boek biedt ook diverse praktische tips, technieken en strategieën om culturele verschillen te navigeren. Je leert hoe je met verschillende culturele contexten kunt omgaan, hoe je communicatie en managementstijlen kunt aanpassen en hoe je je internationale zakelijke activiteiten verbetert. Met deze informatie kun je je kansen en mogelijkheden in het internationale zaken doen vergroten, en je cultuurkennis verbeteren.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

PEBO

EAN-Code

9781610392501

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Culture Map. door Erin Meyer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Culture Map. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Culture Map. onder EAN-code 9781610392501 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Sociologie Sociale psychologie Facilitair management Interdisciplinaire studies Communicatiekunde Boeken

The Culture Map. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Culture Map. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Culture Map. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Culture Map. in grote mate positief.

The Culture Map. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Culture Map. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Culture Map. te kopen.

Het boek The Culture Map. onder EAN code 9781610392501  is geschreven door: Erin Meyer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Culture Map. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Culture Map. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Culture Map. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Culture Map. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Culture Map.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Culture Map. aanbieden. De PDF-versie van The Culture Map. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00