Zoeken
  1. boeken
  2. The Cutting Edge.

The Cutting Edge. boek PDF

Geschreven door Bjørn Aris

Dit boek direct kopen via deze link.

The Cutting Edge. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Cutting Edge. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Cutting Edge.:

"The Cutting Edge" is een boek gebaseerd op oosterse filosofieën en gevechtskunsten. Het biedt een aantal basisregels en richtlijnen om succes te bereiken in het bedrijfsleven. Deze regels hebben betrekking op veelbelovende onderwerpen zoals efficiëntie, pro-activiteit, ademhaling, rust, loslaten van wat je belemmert en zuiver waarnemen. Meer dan 35 jaar ervaring met oosterse gevechtskunsten en zen filosofie hebben Bjørn Aris geïnspireerd om het trainingsprogramma Mental Bridging© te ontwikkelen. Het programma is ontworpen om meer resultaat te behalen met minder inspanning. Het boek "The Cutting Edge" is een wetenschappelijk onderbouwde tool die je helpt om meer resultaat te behalen met minder inspanning. Het biedt inzicht in de principes van het hier-en-nu, waardoor je meer rust en balans ervaart. Het helpt je om situaties beter te begrijpen en je reactie hierop te bepalen met behulp van je eigen kracht. De basisregels uit het boek zorgen ervoor dat je met meer plezier en met minder inspanning kunt functioneren. Succes is dan niet meer een kwestie van inspanning, maar van ontspanning.

Aantal pagina's

120

Taal

Nederlands

Uitgever

Sakura Foundation

EAN-Code

9789081927741

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Cutting Edge. door Bjørn Aris gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Cutting Edge. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Cutting Edge. onder EAN-code 9789081927741 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

The Cutting Edge. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Cutting Edge. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Cutting Edge. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Cutting Edge. in grote mate positief.

The Cutting Edge. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Cutting Edge. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Cutting Edge. te kopen.

Het boek The Cutting Edge. onder EAN code 9789081927741  is geschreven door: Bjørn Aris.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Cutting Edge. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Cutting Edge. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Cutting Edge. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Cutting Edge. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Cutting Edge.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Cutting Edge. aanbieden. De PDF-versie van The Cutting Edge. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00