Zoek
  1. boeken
  2. The Daily Stoic.

The Daily Stoic. boek PDF

Geschreven door Ryan Holiday

Dit boek direct kopen via deze link.

The Daily Stoic. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Daily Stoic. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Daily Stoic.:

De Daily Stoic biedt een dagelijkse dosis Stoïsche wijsheid. Al eeuwenlang is dit klassieke filosofie het geheim wapen van grote figuren uit de geschiedenis, van keizers tot kunstenaars en activisten tot gevechtspiloten. De principes van Stoïcisme schijnen door de eeuwen heen als een filosofie voor doeners. Getest in het laboratorium van de menselijke ervaring in de afgelopen tweeduizend jaar, is deze tijdloze kennis essentieel om de complexiteiten van het moderne leven te navigeren. De Daily Stoic biedt een dagelijkse devotie van Stoïsche inzichten en oefeningen, met alle nieuwe vertalingen van keizer Marcus Aurelius, de toneelschrijver Seneca en de slaaf-tot-filosoof Epictetus, evenals diamanten zoals Zeno, Cleanthes en Musonius Rufus. Op elke pagina, één voor elke dag van het jaar, vind je een van hun krachtige citaten, evenals historische anekdotes en provocerend commentaar om je te helpen elk probleem aan te gaan. Tegelijkertijd biedt de Daily Stoic ook een dieper inzicht in de Stoïsche levensfilosofie, waar je de antwoorden kunt vinden op vragen zoals: waar kun je vreugde vinden? Wat is de ware maatstaf van succes? Hoe moeten we woede beheersen? Betekenis zoeken? Rouw overwinnen? Deze antwoorden en meer liggen aan het hart van de Stoïsche filosofie.

Aantal pagina's

416

Taal

Engels

Uitgever

Profile Books Ltd

EAN-Code

9781781257654

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Daily Stoic. door Ryan Holiday gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Daily Stoic. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Daily Stoic. onder EAN-code 9781781257654 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Managementboeken Carriere & Succes Filosofie Leiderschap Filosofische tradities Antieke filosofie Boeken

The Daily Stoic. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Daily Stoic. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Daily Stoic. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Daily Stoic. in grote mate positief.

The Daily Stoic. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Daily Stoic. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Daily Stoic. te kopen.

Het boek The Daily Stoic. onder EAN code 9781781257654  is geschreven door: Ryan Holiday.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Daily Stoic. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Daily Stoic. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Daily Stoic. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Daily Stoic. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Daily Stoic.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Daily Stoic. aanbieden. De PDF-versie van The Daily Stoic. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00