Zoek
  1. boeken
  2. The Design of Everyday Things.

The Design of Everyday Things. boek PDF

Geschreven door Don Norman

Dit boek direct kopen via deze link.

The Design of Everyday Things. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Design of Everyday Things. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Design of Everyday Things.:

Het Design van Alledaagse Dingen is een ingenieuze en bevrijdende boek dat laat zien dat goede, bruikbare ontwerpen mogelijk zijn. Het laat zien waarom sommige mensen moeite hebben om de juiste schakelaar te vinden of welke ovenpit te gebruiken. Het boek legt uit dat het probleem niet bij de gebruiker ligt, maar bij het productontwerp dat niet rekening houdt met de behoeften van de gebruiker en de principes van de cognitieve psychologie. Donald A. Norman, een cognitief wetenschapper, stelt in het boek dat goed ontwerp de belangrijkste sleutel is om concurrentievoordeel te behalen bij het beïnvloeden van consumentengedrag. Volgens hem zijn de regels eenvoudig: zorg ervoor dat dingen zichtbaar zijn, maak gebruik van natuurlijke relaties tussen functies en controles en maak slim gebruik van beperkingen. Het doel is om de gebruiker eenvoudig te begeleiden bij het uitvoeren van de juiste actie op het juiste moment. Het boek bevat ook een nieuwe inleiding van de auteur. Bovendien bevat het een veelheid aan informatie over hoe producten ontworpen kunnen worden met het oog op een gebruiksvriendelijke ervaring. Het zal lezers helpen om producten te ontwerpen die de gebruiker helpen bij het voltooien van taken met minimale inspanning.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

INGP

EAN-Code

9780465050659

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Design of Everyday Things. door Don Norman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Design of Everyday Things. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Design of Everyday Things. onder EAN-code 9780465050659 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Technologie & Bouwkunde Economie & Financiën Managementboeken Industrieel ontwerp Productdesign Technisch ontwerp Boeken

The Design of Everyday Things. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Design of Everyday Things. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Design of Everyday Things. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Design of Everyday Things. in grote mate positief.

The Design of Everyday Things. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Design of Everyday Things. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Design of Everyday Things. te kopen.

Het boek The Design of Everyday Things. onder EAN code 9780465050659  is geschreven door: Don Norman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Design of Everyday Things. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Design of Everyday Things. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Design of Everyday Things. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Design of Everyday Things. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Design of Everyday Things.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Design of Everyday Things. aanbieden. De PDF-versie van The Design of Everyday Things. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00