Zoek
  1. boeken
  2. The DevOps Handbook.

The DevOps Handbook. boek PDF

Geschreven door Gene Kim

Dit boek direct kopen via deze link.

The DevOps Handbook. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The DevOps Handbook. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The DevOps Handbook.:

De DevOps Handbook is een prijswinnend en best verkopend bedrijfs handboek voor digitale transformatie. Het is nu volledig geüpdatet en uitgebreid met de laatste onderzoeken en nieuwe case studies. Het boek is geschreven door de drie experts in DevOps, Gene Kim, Jez Humble en Patrick Debois. Ze hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, deployment en operationele excellence. Het boek is een praktisch en helder geschreven gids die de principes, praktijken en technieken beschrijft die nodig zijn voor bedrijven om een succesvolle DevOps-transformatie te maken. Het biedt een praktische blauwdruk voor het bouwen van een technische omgeving die in staat is om innovatie te versnellen en tegelijkertijd de stabiliteit en betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen te verhogen. Met de DevOps Handbook krijgt u een stap-voor-stap aanpak waarmee uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Aantal pagina's

528

Taal

Engels

Uitgever

It Revolution Press

EAN-Code

9781950508402

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The DevOps Handbook. door Gene Kim gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The DevOps Handbook. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The DevOps Handbook. onder EAN-code 9781950508402 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Facilitair management Leiderschap Boeken

The DevOps Handbook. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The DevOps Handbook. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The DevOps Handbook. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The DevOps Handbook. in grote mate positief.

The DevOps Handbook. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The DevOps Handbook. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The DevOps Handbook. te kopen.

Het boek The DevOps Handbook. onder EAN code 9781950508402  is geschreven door: Gene Kim.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The DevOps Handbook. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The DevOps Handbook. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The DevOps Handbook. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The DevOps Handbook. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The DevOps Handbook.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The DevOps Handbook. aanbieden. De PDF-versie van The DevOps Handbook. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00