Zoek
  1. boeken
  2. The Essays of Warren Buffett.

The Essays of Warren Buffett. boek PDF

Geschreven door Lawrence A. Cunningham

Dit boek direct kopen via deze link.

The Essays of Warren Buffett. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Essays of Warren Buffett. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Essays of Warren Buffett.:

De Essays van Warren Buffett is een uniek boek dat iedereen met een interesse in financiën en investeringen moet lezen. Warren Buffett is een van de meest invloedrijke personen ter wereld en de meest succesvolle investeerder-manager uit de geschiedenis. Zijn persoonlijke nettowaarde overschrijdt het bedrag van US miljard en de waarde van zijn bedrijf, Berkshire Hathaway, komt in de buurt van US0 miljard. In dit boek wordt de lezer getrakteerd op een unieke inkijk in de denkwijze van Warren Buffett. Met zijn essays deelt hij zijn kennis en visie op de financiële wereld. Hij geeft adviezen over beleggen, risicomanagement en andere financiële onderwerpen. De essays zijn geschreven in een gemakkelijk te begrijpen taal, waardoor het boek ook geschikt is voor beginners in de wereld van beleggen. De Essays van Warren Buffett is een boek dat een must is voor iedereen met een interesse in financiën en investeringen.

Aantal pagina's

400

Taal

Engels

Uitgever

John Wiley & Sons Inc

EAN-Code

9781119803270

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Essays of Warren Buffett. door Lawrence A. Cunningham gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Essays of Warren Buffett. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Essays of Warren Buffett. onder EAN-code 9781119803270 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Financien & Boekhouding Accounting Financien Beleggen Boeken

The Essays of Warren Buffett. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Essays of Warren Buffett. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Essays of Warren Buffett. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Essays of Warren Buffett. in grote mate positief.

The Essays of Warren Buffett. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Essays of Warren Buffett. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Essays of Warren Buffett. te kopen.

Het boek The Essays of Warren Buffett. onder EAN code 9781119803270  is geschreven door: Lawrence A. Cunningham.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Essays of Warren Buffett. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Essays of Warren Buffett. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Essays of Warren Buffett. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Essays of Warren Buffett. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Essays of Warren Buffett.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Essays of Warren Buffett. aanbieden. De PDF-versie van The Essays of Warren Buffett. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00