Zoek
  1. boeken
  2. The Fearless Organization.

The Fearless Organization. boek PDF

Geschreven door Amy C. Edmondson

Dit boek direct kopen via deze link.

The Fearless Organization. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Fearless Organization. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Fearless Organization.:

The Fearless Organization is een modern meesterwerk. Het is handig, tijdloos en een genot om te lezen. Amy Edmondson heeft een prachtig weefsel van onderzoeken, verhalen en inzichten gecreëerd uit haar decennialange onderzoek naar wat de sleutel is voor het creëren van succesvolle, menselijke en veerkrachtige werkomgevingen. Deze parel is gevuld met stappen die leiders kunnen nemen zodat mensen zich verplicht voelen om fouten en zorgen te delen, vertrouwend dat ze niet verlegen, genegeerd of verantwoordelijk gesteld worden voor hun uitspraken. Het is een unieke kans om de cultuur van een organisatie te veranderen. De Fearless Organization biedt een verdieping in de psychologische veiligheid, met het doel om een cultuur te creëren waar iedereen zich gehoord en begrepen voelt. Het biedt een stapsgewijze benadering om een omgeving te bouwen waarin mensen de ruimte krijgen om hun ideeën te delen, waar fouten gezien worden als leerpunten en waar het gebruik van feedback een regelmatige, positieve aangelegenheid is.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

John Wiley & Sons Inc

EAN-Code

9781119477242

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Fearless Organization. door Amy C. Edmondson gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Fearless Organization. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Fearless Organization. onder EAN-code 9781119477242 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Psychologie Managementboeken Organisatiekunde Boeken

The Fearless Organization. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Fearless Organization. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Fearless Organization. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Fearless Organization. in grote mate positief.

The Fearless Organization. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Fearless Organization. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Fearless Organization. te kopen.

Het boek The Fearless Organization. onder EAN code 9781119477242  is geschreven door: Amy C. Edmondson.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Fearless Organization. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Fearless Organization. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Fearless Organization. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Fearless Organization. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Fearless Organization.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Fearless Organization. aanbieden. De PDF-versie van The Fearless Organization. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00