Zoek
  1. boeken
  2. The First 90 Days, Updated and Expanded.

The First 90 Days, Updated and Expanded. boek PDF

Geschreven door Michael D. Watkins

Dit boek direct kopen via deze link.

The First 90 Days, Updated and Expanded. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The First 90 Days, Updated and Expanded. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The First 90 Days, Updated and Expanded.:

Het werelds meest betrouwbare gids voor leiders in transitie. Transitie is een cruciaal moment voor leiders. De meeste mensen stemmen ermee in dat het verhuizen naar een nieuwe rol de grootste uitdaging is waar een manager mee te maken krijgt. Hoewel overgangen een kans bieden om opnieuw te beginnen en noodzakelijke veranderingen in een organisatie aan te brengen, plaatsen ze leiders ook in een positie van acute kwetsbaarheid. Fouten die tijdens de cruciale eerste drie maanden in een nieuwe rol worden gemaakt, kunnen je succes in gevaar brengen of zelfs dwarsbomen. In deze bijgewerkte en uitgebreide versie van het internationale bestseller The First 90 Days biedt Michael D. Watkins bewezen strategieën om de uitdagingen van overgangen het hoofd te bieden, ongeacht waar je in je carrière bent. Watkins, een bekende expert op het gebied van leiderschapsovergangen en adviseur van senior leiders in allerlei soorten organisaties, richt zich ook op het steeds eisendere professionele landschap waarin managers niet alleen vaker overgangen ondergaan, maar ook steilere verwachtingen hebben zodra ze hun nieuwe functie betreden. Door je te begeleiden bij elk aspect van de overgangsituatie, identificeert Watkins de meest voorkomende valstrikken waar nieuwe leiders mee te maken krijgen en biedt hij de tools en strategieën die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Harvard Business Review Press

EAN-Code

9781422188613

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The First 90 Days, Updated and Expanded. door Michael D. Watkins gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The First 90 Days, Updated and Expanded. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The First 90 Days, Updated and Expanded. onder EAN-code 9781422188613 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Boeken

The First 90 Days, Updated and Expanded. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The First 90 Days, Updated and Expanded. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The First 90 Days, Updated and Expanded. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The First 90 Days, Updated and Expanded. in grote mate positief.

The First 90 Days, Updated and Expanded. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The First 90 Days, Updated and Expanded. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The First 90 Days, Updated and Expanded. te kopen.

Het boek The First 90 Days, Updated and Expanded. onder EAN code 9781422188613  is geschreven door: Michael D. Watkins.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The First 90 Days, Updated and Expanded. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The First 90 Days, Updated and Expanded. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The First 90 Days, Updated and Expanded. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The First 90 Days, Updated and Expanded. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The First 90 Days, Updated and Expanded.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The First 90 Days, Updated and Expanded. aanbieden. De PDF-versie van The First 90 Days, Updated and Expanded. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00