Zoek
  1. boeken
  2. The Five Dysfunctions of a Team.

The Five Dysfunctions of a Team. boek PDF

Geschreven door Patrick M. Lencioni

Dit boek direct kopen via deze link.

The Five Dysfunctions of a Team. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Five Dysfunctions of a Team. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Five Dysfunctions of a Team.:

Product naam: De Vijf Dysfuncties van een Team. Productbeschrijving: In De Vijf Dysfuncties van een Team biedt Patrick Lencioni opnieuw een leiderschapsfabel die zo boeiend en onderrichtend is als zijn twee bestsellers, De Vijf Verleidingen van een CEO en De Vier Obsessies van een Uitzonderlijk Executive. Deze keer richt hij zijn scherpe verstand en verhalenvertellerstalenten op het fascinerende en complexe teamwereld. Kathryn Petersen, CEO van Decision Tech, staat voor de ultieme leiderschapscrisis: het verenigen van een team dat zo in de war is dat het de hele organisatie in gevaar brengt. Zal ze slagen? Zal ze ontslagen worden? Zal het bedrijf falen? Lencioni's ongelooflijk spannende verhaal dient als een tijdloze herinnering dat leiderschap evenveel moed vereist als inzicht. In de loop van het verhaal onthult Lencioni de vijf dysfuncties die tot de kern gaan van waarom teams - zelfs de beste - vaak worstelen. Hij geeft een krachtig model en actieplannen die gebruikt kunnen worden om deze veelvoorkomende hindernissen te overwinnen en een samenhangend en effectief team te bouwen. Net als bij zijn andere boeken heeft Lencioni een boeiend verhaal geschreven met een krachtig en schijnbaar simpel boodschap voor iedereen.

Aantal pagina's

240

Taal

Engels

Uitgever

Jossey-Bass

EAN-Code

9780787960759

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Five Dysfunctions of a Team. door Patrick M. Lencioni gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Five Dysfunctions of a Team. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Five Dysfunctions of a Team. onder EAN-code 9780787960759 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

The Five Dysfunctions of a Team. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Five Dysfunctions of a Team. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Five Dysfunctions of a Team. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Five Dysfunctions of a Team. in grote mate positief.

The Five Dysfunctions of a Team. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Five Dysfunctions of a Team. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Five Dysfunctions of a Team. te kopen.

Het boek The Five Dysfunctions of a Team. onder EAN code 9780787960759  is geschreven door: Patrick M. Lencioni.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Five Dysfunctions of a Team. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Five Dysfunctions of a Team. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Five Dysfunctions of a Team. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Five Dysfunctions of a Team. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Five Dysfunctions of a Team.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Five Dysfunctions of a Team. aanbieden. De PDF-versie van The Five Dysfunctions of a Team. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00