Zoek
  1. boeken
  2. The Gap and The Gain.

The Gap and The Gain. boek PDF

Geschreven door Dan Sullivan

Dit boek direct kopen via deze link.

The Gap and The Gain. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Gap and The Gain. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Gap and The Gain.:

Dan Sullivan deelt in dit boek simpele maar diepe inzichten die tot nu toe alleen bekend waren bij zijn Strategic Coach klanten. Onsuccesvolle mensen richten zich op 'the Gap', maar succesvolle mensen richten zich op 'the Gain'. De meeste mensen, vooral ambitieuze mensen, zijn ongelukkig door hoe ze hun vooruitgang meten. We hebben allemaal een 'ideaal', een doel dat altijd buiten bereik is. Wanneer we onszelf meten aan dit ideaal, bevinden we ons in 'the Gap'. Maar wanneer we onszelf meten aan onze vorige versie van onszelf, bevinden we ons in 'the Gain'. Dit is waar het concept 'The Gap and the Gain' binnenkomt. Het is ontwikkeld door de legendarische ondernemerstrainer Dan Sullivan en is gebaseerd op zijn werk met tienduizenden succesvolle ondernemers. Als Dan's coaching klanten periodiek een overzicht maken van alles wat ze hebben bereikt - zowel persoonlijk als professioneel - zijn ze vaak verbaasd over hoeveel ze daadwerkelijk hebben bereikt. Ze konden hun vooruitgang niet waarderen omdat ze meestal hun idealen of doelen als maatstaf gebruikten. In dit boek zul je leren hoe je je progressie kunt meten en waarderen, en hoe je deze kunt gebruiken om je eigen doelen te bereiken. Je zult leren hoe je je focus kunt verleggen van 'the Gap' naar 'the Gain', waardoor je veel meer vooruitgang kunt boeken op bedrijfsmatig en persoonlijk gebied.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Hay House Inc

EAN-Code

9781401964368

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Gap and The Gain. door Dan Sullivan gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Gap and The Gain. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Gap and The Gain. onder EAN-code 9781401964368 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Managementboeken Ondernemerschap Boeken

The Gap and The Gain. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Gap and The Gain. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Gap and The Gain. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Gap and The Gain. in grote mate positief.

The Gap and The Gain. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Gap and The Gain. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Gap and The Gain. te kopen.

Het boek The Gap and The Gain. onder EAN code 9781401964368  is geschreven door: Dan Sullivan.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Gap and The Gain. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Gap and The Gain. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Gap and The Gain. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Gap and The Gain. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Gap and The Gain.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Gap and The Gain. aanbieden. De PDF-versie van The Gap and The Gain. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00