Zoek
  1. boeken
  2. The Good Life.

The Good Life. boek PDF

Geschreven door Waldinger, Robert

Dit boek direct kopen via deze link.

The Good Life. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Good Life. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Good Life.:

Product description in Dutch: ‘In een drukke markt van levensadvies en zelfs levensadviezen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, schitteren Schulz en Waldinger’. Angela Duckworth, auteur van Grit. Wat is de sleutel tot een goed leven? Het is een vraag die ons allemaal bezighoudt en één die het langste en meest succesvolle geluksonderzoek ooit gehouden, tracht te beantwoorden. In dit baanbrekende boek, directeuren van de Harvard Study of Adult Development, Robert Waldinger en Marc Schulz, brengen meer dan 80 jaar onderzoek samen om de ware componenten van een gelukkig, vervuld leven te onthullen. The Good Life maakt duidelijk dat wat echt een rijk en gelukkig leven maakt, niet synoniem is met financiële successen en prestaties, maar veeleer het resultaat is van onze relaties. Dit opmerkelijke werk brengt wetenschappelijke precisie, traditionele wijsheid, ongelooflijke echte verhalen en toepasbare inzichten samen om eens en voor altijd te bewijzen dat ons eigen welzijn en vermogen om te bloeien absoluut binnen onze controle ligt. "Een uitstekend boek. Het combineert de langste en rijkste studie van menselijke levens overal met twee opmerkelijke auteurs van buitengewone omvang" Richard Layard, auteur van.

Aantal pagina's

352

Taal

Engels

Uitgever

Rider

EAN-Code

9781846046773

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Good Life. door Waldinger, Robert gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Good Life. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Good Life. onder EAN-code 9781846046773 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Geluk & Zelfvertrouwen Positieve psychologie Boeken

The Good Life. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Good Life. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Good Life. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Good Life. in grote mate positief.

The Good Life. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Good Life. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Good Life. te kopen.

Het boek The Good Life. onder EAN code 9781846046773  is geschreven door: Waldinger, Robert.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Good Life. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Good Life. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Good Life. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Good Life. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Good Life.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Good Life. aanbieden. De PDF-versie van The Good Life. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00