Zoek
  1. boeken
  2. The Little Book of Chanel.

The Little Book of Chanel. boek PDF

Geschreven door Emma Baxter-Wright

Dit boek direct kopen via deze link.

The Little Book of Chanel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Little Book of Chanel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Little Book of Chanel.:

Het kleine boek van Chanel is een pocketformaat, prachtig geïllustreerd verhaal over de beroemdste modeontwerper uit de geschiedenis. Het chronologisch verhaal beschrijft het leven en de erfenis van Coco Chanel, een van de meest invloedrijke couturiers uit de modegeschiedenis. Van haar vroege dagen in de hoedenmakerij, door de revolutionaire innovaties in sportkleding en jerseywear voor vrouwen, tot de klassiekers die haar naam maakten zoals de Chanel-cardiganjas, het kleine zwarte jurkje en de exquise parfums. Gedetailleerde foto's en schetsen van Chanels ontwerpen, samen met modefotografie en catwalkshots, eren één van de meest bekende modehuizen ter wereld en de vrouw erachter, waardoor het boek een prachtig cadeau is voor elke liefhebber van mode. Chanel heeft vele iconische ontwerpen gecreëerd waaronder de tweed twee-delige jurken, schoudertasjes met kettinkjes, ruitjesprint en balletpumps. Het boek geeft verder een unieke kijk in de wereld van Chanel, waaronder achtergrondinformatie over de grondlegger van het huis, Coco Chanel, en de vele belangrijke veranderingen die zij heeft doorgevoerd in de modewereld. Dit boek is een must-have voor iedereen die meer wil weten over het leven en de invloed van Coco Chanel en de klassieke ontwerpen van het modehuis.

Aantal pagina's

160

Taal

Engels

Uitgever

Carlton Books Ltd

EAN-Code

9781780979021

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Little Book of Chanel. door Emma Baxter-Wright gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Little Book of Chanel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Little Book of Chanel. onder EAN-code 9781780979021 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Managementboeken Industrieel ontwerp Mode Mode & Textiel Ontwerpers Boeken

The Little Book of Chanel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Little Book of Chanel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Little Book of Chanel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Little Book of Chanel. in grote mate positief.

The Little Book of Chanel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Little Book of Chanel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Little Book of Chanel. te kopen.

Het boek The Little Book of Chanel. onder EAN code 9781780979021  is geschreven door: Emma Baxter-Wright.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Little Book of Chanel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Little Book of Chanel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Little Book of Chanel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Little Book of Chanel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Little Book of Chanel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Little Book of Chanel. aanbieden. De PDF-versie van The Little Book of Chanel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00