Zoek
  1. boeken
  2. The Making of a Manager.

The Making of a Manager. boek PDF

Geschreven door Julie Zhuo

Dit boek direct kopen via deze link.

The Making of a Manager. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Making of a Manager. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Making of a Manager.:

De vervaardiging van een Manager. Zhuo Julie, een top technisch executive, herinnert zich het moment waarop ze werd gevraagd om een team te leiden. Ze voelde zich alsof ze de gouden loterij had gewonnen, totdat de realiteit toesloeg. Ze was maar 25 jaar oud en had bijna geen ervaring met het worden beheerd, laat staan het beheren van anderen. Haar collega's werden ineens haar werknemers, en ze stond voor een reeks angstaanjagende eerstes, waaronder het overwegen of ze een sollicitant moest aannemen; het zoeken naar de respect van medewerkers die slimmer waren dan zij; en het moeten ontslaan van iemand die ze leuk vond. Net als de meeste eerste-tijd-managers, kreeg ze geen formele training en had ze geen hulpbronnen om naar toe te gaan voor hulp. Het duurde jaren voordat ze haar weg vond, maar nu biedt ze je de short-cut naar succes. Dit is het boek waar ze als op dag één naar had gewenst. Hier biedt ze praktische, toegankelijke advie zoals: * Verberg moeilijke problemen niet voor je eigen manager; je bent beter af als je snel en eerlijk hulp zoekt * Voordat je iemand ontslaat vanwege falen om te samenwerken, bepaal of de persoon geschikt is voor de positie. Het boek is een praktische en toegankelijke handleiding met een overzicht van de basiskennis die iedere manager moet hebben. Het is geschreven vanuit het persoonlijke perspectief van Zhuo Julie en heeft betrekking op de rollen, verantwoordelijkheden en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle manager te worden. Julie biedt tips over hoe je leiding kunt geven in complexe situaties en legt cruciale principes uit zoals hoe je de juiste beslissingen neemt en hoe je een open cultuur creëert. Bovendien zal ze je leren hoe je een team kunt versterken door middel van coaching en feedback, hoe je conflicten kunt oplossen, hoe je een gezonde werkomgeving kunt creëren en hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn. De.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Virgin Books

EAN-Code

9780753552896

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Making of a Manager. door Julie Zhuo gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Making of a Manager. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Making of a Manager. onder EAN-code 9780753552896 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

The Making of a Manager. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Making of a Manager. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Making of a Manager. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Making of a Manager. in grote mate positief.

The Making of a Manager. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Making of a Manager. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Making of a Manager. te kopen.

Het boek The Making of a Manager. onder EAN code 9780753552896  is geschreven door: Julie Zhuo.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Making of a Manager. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Making of a Manager. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Making of a Manager. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Making of a Manager. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Making of a Manager.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Making of a Manager. aanbieden. De PDF-versie van The Making of a Manager. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00