Zoeken
  1. boeken
  2. The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China.

The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. boek PDF

Geschreven door Madeleine Zelin

Dit boek direct kopen via deze link.

The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China.:

De Zuid-Chinese stad Zigong was de thuisbasis van een aantal avontuurlijke ondernemers die een belangrijke rol speelden in de zouthandel in het vroege modern China. In dit boek kom je te weten hoe deze pioniers de grenzen van de Chinese economie hebben verlegd. De schrijver onderzoekt de sociaal-economische uitdagingen waarmee de ondernemers te maken kregen en onderbouwt dit met documentaire bronnen. Het boek biedt een diepgaande analyse van het ondernemerschap van de handelaren van Zigong. Door middel van deze persoonlijke verhalen wordt de lezer meegenomen in hun avonturen. Van de strijd tegen de kooplieden van de stad tot de tegenwerking van de plaatselijke autoriteiten, de ondernemers kregen door de jaren heen veel te stellen. Het boek schetst ook een levendig beeld van het landelijke leven in de regio, waarin de handelaren hun bedrijf opbouwden. De geschiedenis toont aan dat de kracht van ondernemerschap zelfs in de meest ongunstige omstandigheden kan worden gebruikt om economische ontwikkeling te sturen. Dit boek maakt duidelijk dat de handelaren van Zigong een voorbeeld zijn voor de moderne ondernemer.

Aantal pagina's

432

Taal

Engels

Uitgever

Columbia University Press

EAN-Code

9780231135962

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. door Madeleine Zelin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. onder EAN-code 9780231135962 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geschiedenis Managementboeken Boeken

The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. in grote mate positief.

The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. te kopen.

Het boek The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. onder EAN code 9780231135962  is geschreven door: Madeleine Zelin.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. aanbieden. De PDF-versie van The Merchants of Zigong Industrial Entrepreneurship in Early Modern China. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00