Zoek
  1. boeken
  2. The One Thing.

The One Thing. boek PDF

Geschreven door Gary Keller

Dit boek direct kopen via deze link.

The One Thing. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The One Thing. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The One Thing.:

"Je wilt minder. Je wilt minder afleiding en minder werk op je bord. De dagelijkse stortvloed aan e-mails, teksten, tweets, berichten en vergaderingen die je afleiden en stress veroorzaken. De gelijktijdige eisen van werk en familie hebben een tol geëist. En wat is de kost? Slechte kwaliteit werk, gemiste deadlines, kleinere salarissen, minder promoties en veel stress. EN JE WILT MEER. Je wilt meer productiviteit van je werk. Meer inkomen voor een betere levensstijl. Je wilt meer tevredenheid uit het leven en meer tijd voor jezelf, je familie en je vrienden. NU KUN JE BEIDE HEBBEN - MINDER EN MEER. In the ONE Thing leer je door de chaos heen te komen, betere resultaten te bereiken in minder tijd, momentum op te bouwen naar je doel, de stress te verminderen, het gevoel van overweldigd te zijn te overwinnen, je energie te herwinnen, op het juiste spoor te blijven en wat voor jou belangrijk is te beheersen. The ONE Thing is de New York Times bestseller die buitengewone resultaten levert in elk gebied van je leven - werk, persoonlijk, familie en spiritueel. WAT IS JOUW ONE THING?".

Aantal pagina's

240

Taal

Engels

Uitgever

John Murray Learning

EAN-Code

9781848549258

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The One Thing. door Gary Keller gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The One Thing. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The One Thing. onder EAN-code 9781848549258 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Populaire psychologie Besluitvorming Time management Boeken

The One Thing. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The One Thing. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The One Thing. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The One Thing. in grote mate positief.

The One Thing. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The One Thing. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The One Thing. te kopen.

Het boek The One Thing. onder EAN code 9781848549258  is geschreven door: Gary Keller.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The One Thing. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The One Thing. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The One Thing. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The One Thing. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The One Thing.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The One Thing. aanbieden. De PDF-versie van The One Thing. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00