Zoek
  1. boeken
  2. The Personal MBA.

The Personal MBA. boek PDF

Geschreven door Josh Kaufman

Dit boek direct kopen via deze link.

The Personal MBA. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Personal MBA. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Personal MBA.:

Productnaam: The Personal MBA. Productomschrijving: 10e verjaardag editie * Volledig herzien en bijgewerkt * meer dan 800.000 exemplaren verkocht WORD JE TENTOONGESTELD OM NAAR EEN BUSINESS SCHOOL TE GAAN? BESPAAR JE GELD EN LEES THE PERSONAL MBA IN PLACE. Deze bestseller over het bedrijfsleven geeft je alles wat je nodig hebt om je bedrijf en je carrière te transformeren. Een MBA op een topbusiness school is een enorme investering in tijd en geld. En als je niet voor een consultancy of een investeringsbank wilt werken, is het waarschijnlijk gewoon niet de moeite waard. The Personal MBA geeft je eenvoudige mentale modellen voor elk onderwerp dat essentieel is voor commercieel succes. Van de basisprincipes van producten en marketing tot de nuances van samenwerking en systemen, dit boek distilleert alles wat je moet weten om het op te nemen tegen MBA-afgestudeerden en te winnen. Bestand onder: GEEN EXCUSES Seth Godin. Ongeacht wat ze je vertellen, is een MBA niet essentieel. Als je dit boek combineert met het daadwerkelijk proberen van dingen, ben je ver vooruit in het bedrijfsleven Kevin Kelly, oprichter van Wired.

Aantal pagina's

464

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780670919536

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Personal MBA. door Josh Kaufman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Personal MBA. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Personal MBA. onder EAN-code 9780670919536 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Bedrijfskunde Strategie E-commerce Internationaal ondernemen Onderhandelen Ondernemerschap Boeken

The Personal MBA. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Personal MBA. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Personal MBA. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Personal MBA. in grote mate positief.

The Personal MBA. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Personal MBA. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Personal MBA. te kopen.

Het boek The Personal MBA. onder EAN code 9780670919536  is geschreven door: Josh Kaufman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Personal MBA. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Personal MBA. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Personal MBA. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Personal MBA. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Personal MBA.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Personal MBA. aanbieden. De PDF-versie van The Personal MBA. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00