Zoeken
  1. boeken
  2. The Power of Habit.

The Power of Habit. boek PDF

Geschreven door Charles Duhigg

Dit boek direct kopen via deze link.

The Power of Habit. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Power of Habit. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Power of Habit.:

De Kracht van Gewoonte. Waarom ontwikkelen we gewoontes? En hoe kunnen we ze veranderen? We kunnen altijd veranderen. In De Kracht van Gewoonte vertaalt de bekroonde New York Times business reporter Charles Duhigg de meest geavanceerde gedragswetenschappen naar praktische zelfverbeteringacties, waarin geavanceerde neurale wetenschappen worden verduidelijkt in fascinerende verhalen over transformatie. Waarom kunnen sommige mensen en bedrijven 's nachts veranderen en anderen blijven steken in hun oude routines? Het antwoord ligt diep in de menselijke hersenen, en De Kracht van Gewoonte onthult de geheime drukpunten die een leven kunnen veranderen. Van olympisch zwemmer Michael Phelps tot Martin Luther King Jr., van de CEO van Starbucks tot de kleedkamers van de NFL, Duhigg onderzoekt de ongelooflijke gevolgen van sleutelgewoontes en hoe ze het verschil kunnen maken tussen miljarden en miljoenen, falen en succes - of zelfs leven en dood. De Kracht van Gewoonte maakt een opwindend geval: de sleutel tot bijna elke deur in het leven is het aanleren van de juiste gewoonte. Van sporten tot afvallen, opvoeden tot productiviteit, marktverstoring tot sociale revolutie en bovenal succes, de juiste gewoontes kunnen alles veranderen.

Aantal pagina's

400

Taal

Engels

Uitgever

Cornerstone

EAN-Code

9781847946249

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Power of Habit. door Charles Duhigg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Power of Habit. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Power of Habit. onder EAN-code 9781847946249 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Sociale psychologie Boeken

The Power of Habit. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Power of Habit. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Power of Habit. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Power of Habit. in grote mate positief.

The Power of Habit. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Power of Habit. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Power of Habit. te kopen.

Het boek The Power of Habit. onder EAN code 9781847946249  is geschreven door: Charles Duhigg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Power of Habit. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Power of Habit. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Power of Habit. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Power of Habit. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Power of Habit.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Power of Habit. aanbieden. De PDF-versie van The Power of Habit. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00