Zoeken
  1. boeken
  2. The Professional Product Owner.

The Professional Product Owner. boek PDF

Geschreven door Don Mcgreal

Dit boek direct kopen via deze link.

The Professional Product Owner. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Professional Product Owner. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Professional Product Owner.:

Product naam: De Professionele Product Eigenaar. Product omschrijving: "Product eigenaarschap is een buitengewoon belangrijke rol in veel bedrijven. Scrum erkent dit - maar helaas richten veel bedrijven, agile resources en training curriculum zich voornamelijk op de mechanica van product eigenaarschap. Mechanica is belangrijk, maar alleen als middel om een ​​doel te bereiken: waarde. De Professionele Product Eigenaar helpt product eigenaars en hun organisaties om zich weer te richten op waarde als het primaire doel. De auteurs bieden gedetailleerde praktijken om te bepalen waar waarde gevonden kan worden, hoe deze gemeten kan worden en hoe deze maximaal benut kan worden gedurende het hele product levenscyclus. De auteurs tonen aan hoe ze, gebaseerd op hun gezamenlijke ervaring van 40+ jaar in het gebruik van agile en Scrum in productlevering, verder gaan dan het simpelweg schrijven van eisen en het beheren van product backlogs, om verantwoordelijkheid te nemen en het proces te sturen van visie naar waarde.".

Aantal pagina's

384

Taal

Engels

Uitgever

Addison Wesley

EAN-Code

9780134686479

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Professional Product Owner. door Don Mcgreal gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Professional Product Owner. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Professional Product Owner. onder EAN-code 9780134686479 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Taal Computers & Informatica Managementboeken Bedrijfsapplicaties Projectmanagement Projectmanagement Educatieve uitgaven Boeken

The Professional Product Owner. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Professional Product Owner. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Professional Product Owner. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Professional Product Owner. in grote mate positief.

The Professional Product Owner. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Professional Product Owner. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Professional Product Owner. te kopen.

Het boek The Professional Product Owner. onder EAN code 9780134686479  is geschreven door: Don Mcgreal.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Professional Product Owner. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Professional Product Owner. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Professional Product Owner. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Professional Product Owner. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Professional Product Owner.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Professional Product Owner. aanbieden. De PDF-versie van The Professional Product Owner. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00