Zoek
  1. boeken
  2. The School of Life.

The School of Life. boek PDF

Geschreven door Alain de Botton

Dit boek direct kopen via deze link.

The School of Life. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The School of Life. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The School of Life.:

De School of Life is een essentieel gidsboek om wijs en goed te leven, ongeacht welke uitdagingen de wereld ook voor je in petto heeft. Het is geschreven door Alain de Botton, de bestverkopende auteur van The Consolations of Philosophy, The Art of Travel en The Course of Love. In dit boek leer je alles wat je normaal gesproken niet op school leert. Het gaat over hoe je je emoties begrijpt, liefde vindt en opbouwt, succesvol bent in je carrière, fouten goed maakt en schaamte en schuld overwint. Het gaat ook over het loslaten van de mythe van een perfect leven om echte emotionele volwassenheid te bereiken. De School of Life is geschreven in een toegankelijke, warme en humane stijl en het is de ultieme gids voor het emotioneel vervulde leven dat we allemaal zoeken en verdienen. Het boek bundelt tien jaar aan essentiële en transformerende onderzoeken over emotionele intelligentie, met praktische onderwerpen zoals liefde en relaties, werk, geld, gezondheid, creativiteit, zelfvertrouwen, geestelijke gezondheid en geluk.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780241985830

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The School of Life. door Alain de Botton gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The School of Life. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The School of Life. onder EAN-code 9780241985830 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Gezinspsychologie Filosofie Populaire filosofie Boeken

The School of Life. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The School of Life. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The School of Life. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The School of Life. in grote mate positief.

The School of Life. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The School of Life. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The School of Life. te kopen.

Het boek The School of Life. onder EAN code 9780241985830  is geschreven door: Alain de Botton.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The School of Life. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The School of Life. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The School of Life. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The School of Life. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The School of Life.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The School of Life. aanbieden. De PDF-versie van The School of Life. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00