Zoek
  1. boeken
  2. The T Guide.

The T Guide. boek PDF

Geschreven door Gigi Gorgeous

Dit boek direct kopen via deze link.

The T Guide. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The T Guide. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The T Guide.:

The T Guide is een fantastische en fashion-forward gids van transgender iconen Gigi Gorgeous en Gottmik. In deze gids praten ze openhartig over wat transgender zijn betekent en wat het betekent om je eigen te zijn. Daarnaast hebben ze ook een paar vrienden meegenomen in de gids om hun verhalen meer kleur te geven. Of je nu bezig bent met je eigen transgender reis of het beste vriend/vriendin, familielid of collega wilt zijn, er is voor elk wat te leren van hun verhalen. Gigi en Gottmik gaan in The T Guide in op onderwerpen zoals het gender en seksualiteit spectrum, het ervaren van coming-out, het navigeren van geslachtgebonden openbare toiletten, het opvoeden van transgenders kinderen, de concepten van fysieke en interne transitie, tips en tricks voor meer mannelijke of vrouwelijke kenmerken, cosmetische en confirmatie chirurgie en nog veel meer. Daarnaast bevat de gids ook anekdotes en advies van advocaten, bondgenoten en activisten. Onder de bijdragers zijn onder anderen de Amerikaanse senator Sarah McBride, muzikant Adam Lambert en de iconische Paris Hilton.

Aantal pagina's

208

Taal

Engels

Uitgever

Alpha

EAN-Code

9780744070590

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The T Guide. door Gigi Gorgeous gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The T Guide. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The T Guide. onder EAN-code 9780744070590 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Sociale groepen Genderstudies Transgender & Transseksueel Boeken

The T Guide. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The T Guide. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The T Guide. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The T Guide. in grote mate positief.

The T Guide. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The T Guide. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The T Guide. te kopen.

Het boek The T Guide. onder EAN code 9780744070590  is geschreven door: Gigi Gorgeous.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The T Guide. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The T Guide. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The T Guide. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The T Guide. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The T Guide.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The T Guide. aanbieden. De PDF-versie van The T Guide. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00