Zoek
  1. boeken
  2. The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition.

The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. boek PDF

Geschreven door David H Maister

Dit boek direct kopen via deze link.

The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition.:

Deze 20e jubileumeditie van 'The Trusted Advisor' is het businessklassieker geschreven door David H.Maister, Charles H.Green en Robert M.Galford. Het boek is geüpdatet om de digitale wereld weer te geven en biedt essentiële tools en wijsheid voor iedereen die werkzaam is als consultant, onderhandelaar of adviseur. Het boek wordt lovend beschreven door Tom Peters, auteur van The Professional Service 50, als een 'briljante en praktische' leidraad voor succes. Deze editie bevat een uitgebreide collectie van praktische tools en adviezen, waaronder: het ontwikkelen van vertrouwen bij klanten en collega's, het opbouwen en onderhouden van cliëntrelaties, het verbeteren van onderhandelingsvaardigheden en het positioneren van jezelf als expert. Daarnaast worden er ook strategieën aangereikt om je bedrijf verder te verbeteren, zoals het behouden van klanten, het verhogen van de marges, het verbeteren van de klanttevredenheid en het aanpakken van onderhandelingsproblemen. Met deze editie krijg je een beproefde en betrouwbare leidraad om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Aantal pagina's

336

Taal

Engels

Uitgever

Free Press

EAN-Code

9781982157104

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. door David H Maister gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. onder EAN-code 9781982157104 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Taal Woordenboeken & Naslagwerken Managementboeken Encyclopedieën & Naslagwerken Bedrijfskunde Consultancy Leiderschap Boeken

The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. in grote mate positief.

The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. te kopen.

Het boek The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. onder EAN code 9781982157104  is geschreven door: David H Maister.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. aanbieden. De PDF-versie van The Trusted Advisor: 20th Anniversary Edition. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00