Zoek
  1. boeken
  2. The Value of a Whale.

The Value of a Whale. boek PDF

Geschreven door Adrienne Buller

Dit boek direct kopen via deze link.

The Value of a Whale. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The Value of a Whale. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The Value of a Whale.:

De waarde van een walvis is een inspirerend boek dat de rol van asset managers en schaduwbanken in de strijd voor klimaat- en milieurechtvaardigheid onder de loep neemt. Het verhaal laat zien dat deze machtige krachten een veel grotere invloed hebben op de wereld dan alleen de fossiele brandstofindustrie. Uit het boek blijkt dat deze groepen met invloed steeds meer ervoor kiezen om de natuur te commodificeren om globale veranderingen tot stand te brengen. Het boek legt de kloof bloot tussen de financiële wereld en het milieu, en het toont hoe deze twee werelden samenwerken om ons een betere toekomst te bieden. Een ander belangrijk aspect dat in het boek wordt aangekaart, is de wankelende positie van de natuur in een wereld die steeds meer gericht is op monetaire groei. Het boek benadrukt de noodzaak om de relatie tussen de financiële wereld en de natuur te herstellen.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Manchester University Press

EAN-Code

9781526162632

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The Value of a Whale. door Adrienne Buller gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The Value of a Whale. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The Value of a Whale. onder EAN-code 9781526162632 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Economie & Financiën Managementboeken Economie Financien & Boekhouding Aarde & Milieu Milieueconomie Politieke economie Financien Milieu Bedrijfsfinancien Klimaatverandering Boeken

The Value of a Whale. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The Value of a Whale. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The Value of a Whale. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The Value of a Whale. in grote mate positief.

The Value of a Whale. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The Value of a Whale. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The Value of a Whale. te kopen.

Het boek The Value of a Whale. onder EAN code 9781526162632  is geschreven door: Adrienne Buller.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The Value of a Whale. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The Value of a Whale. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The Value of a Whale. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The Value of a Whale. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The Value of a Whale.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The Value of a Whale. aanbieden. De PDF-versie van The Value of a Whale. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00