Zoek
  1. boeken
  2. The World for Sale.

The World for Sale. boek PDF

Geschreven door Javier Blas

Dit boek direct kopen via deze link.

The World for Sale. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The World for Sale. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The World for Sale.:

We betreden een tijdperk van energie- en voedseltekorten. Dit boek laat zien waarom. Kom kennis maken met de avonturiershandelaren die de wereld voorzien van energie, voedsel en metalen. Hun doel: miljarden verdienen door het kopen en verkopen van ruwe materialen - zoals het verkopen van Russisch gas aan Europa, Saoedi-Arabië olievoorraden aan Amerika en Congolese metalen aan Silicon Valley. Hun manier: wat er ook nodig is - zoals het storten van geld naar het door sancties getroffen Kremlin van Vladimir Poetin, het schmoozen van Russische metalen oligarchen na de val van de Sovjet Unie, of het sluiten van deals met de Libische rebellen tijdens de Arabische Lente. Dit zijn de commodity traders. Je hebt waarschijnlijk nog nooit van hen gehoord. Maar, of je het leuk vindt of niet, jij bent één van hun klanten. Deze boek laat zien hoeveel geld en wereldwijde invloed in de handen zit van een kleine groep mensen. 'Grip verwekkend' zoals de Economist het omschreef, 'verbijsterend' volgens de Sunday Times, 'opwindend' volgens de Financial Times en 'fascinerend' volgens Reuters. Dit boek gaat op zoek naar de verhalen achter deze traders, van olievelden tot tarwevelden, en laat zien hoe deze traders de wereld voorzien van wat ze nodig hebben.

Aantal pagina's

416

Taal

Engels

Uitgever

Penguin (Cornerstone)

EAN-Code

9781847942678

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The World for Sale. door Javier Blas gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The World for Sale. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The World for Sale. onder EAN-code 9781847942678 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Politiek Financien Internationale betrekkingen Politieke wetenschap & Theorie Geopolitiek Boeken

The World for Sale. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The World for Sale. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The World for Sale. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The World for Sale. in grote mate positief.

The World for Sale. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The World for Sale. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The World for Sale. te kopen.

Het boek The World for Sale. onder EAN code 9781847942678  is geschreven door: Javier Blas.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The World for Sale. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The World for Sale. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The World for Sale. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The World for Sale. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The World for Sale.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The World for Sale. aanbieden. De PDF-versie van The World for Sale. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00