Zoeken
  1. boeken
  2. The World of Sugar.

The World of Sugar. boek PDF

Geschreven door Ulbe Bosma

Dit boek direct kopen via deze link.

The World of Sugar. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek The World of Sugar. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van The World of Sugar.:

De wereld van suiker is een boeiende reis door de geschiedenis van de afgelopen tweeduizend jaar. In dit boek laat Ulbe Bosma zien hoe suiker, ooit een luxe die alleen gereserveerd was voor Oosterse keizers, een manie veroorzaakte in het Westen. Suiker heeft onze dieetgewoonten en ecosystemen veranderd, heeft culturen vernietigd en gecreëerd, en heeft op een bepalende manier bijgedragen aan de geschiedenis van slavernij en vrijheid. Hoewel suiker pas sinds 1900 een belangrijke bron van calorieën is geworden, heeft het onze wereld plotseling op revolutionaire wijze veranderd. Het boek geeft een fascinerende kijk op de invloed die suiker heeft gehad op de samenleving en cultuur, van de oude rijken tot het moderne Westen. Het geeft een interessant inzicht in hoe mensen gedurende de eeuwen de productie en consumptie van suiker hebben geïntroduceerd en verfijnd. Daarnaast worden er inzichten gegeven in hoe de verschillende culturen suiker hebben gebruikt en waarom het zo'n belangrijk ingrediënt is geworden in onze voeding en lifestyle. Het boek is een must-read voor iedereen die meer wil weten over suiker en de invloed die het heeft gehad op de wereldgeschiedenis.

Aantal pagina's

464

Taal

Engels

Uitgever

Harvard University Press

EAN-Code

9780674279391

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van The World of Sugar. door Ulbe Bosma gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt The World of Sugar. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van The World of Sugar. onder EAN-code 9780674279391 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Economie & Financiën Geschiedenis Managementboeken Economie Economische geschiedenis Populaire economie Sociale & Culturele geschiedenis Algemene & Wereldgeschiedenis Boeken

The World of Sugar. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als The World of Sugar. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de The World of Sugar. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor The World of Sugar. in grote mate positief.

The World of Sugar. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de The World of Sugar. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van The World of Sugar. te kopen.

Het boek The World of Sugar. onder EAN code 9780674279391  is geschreven door: Ulbe Bosma.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van The World of Sugar. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van The World of Sugar. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van The World of Sugar. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van The World of Sugar. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van The World of Sugar.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van The World of Sugar. aanbieden. De PDF-versie van The World of Sugar. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00