Zoek
  1. boeken
  2. Think Again.

Think Again. boek PDF

Geschreven door Adam Grant

Dit boek direct kopen via deze link.

Think Again. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Think Again. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Think Again.:

Product naam: denk nog eens na. Productbeschrijving: "Instant #1 New York Times Bestseller Vermeld als Times Self-Help Boek van het Jaar Ontdek de kritische kunst van het herdenken: hoe het bevragen van uw meningen u kan positioneren voor uitmuntendheid op het werk en wijsheid in het leven. Intelligentie wordt meestal gezien als het vermogen om te denken en te leren, maar in een snel veranderende wereld kan de belangrijkste vaardigheid het vermogen zijn om te herdenken en te ontleren. Recente wereldwijde en politieke veranderingen hebben ons gedwongen om onze meningen en beslissingen opnieuw te evalueren. Toch verkiezen we nog steeds de comfort van overtuiging boven het ongemak van twijfel en geven we de voorkeur aan meningen die ons goed doen voelen, in plaats van ideeën die ons hard laten denken. Intelligentie is geen remedie en kan zelfs een vloek zijn. Hoe scherper we zijn, hoe blinder we kunnen worden voor onze eigen beperkingen. Adam Grant - hoogst gewaardeerde professor aan Wharton en #1 bestsellerauteur - biedt dappere ideeën en grondige bewijzen om te laten zien hoe we de vreugde van het verkeerd hebben kunnen omarmen, anderen kunnen aanmoedigen om onderwerpen zo uiteenlopend als abortus en klimaatverandering te herdenken en scholen, werkplekken en gemeenschappen te bouwen.".

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

W H Allen

EAN-Code

9780753553886

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Think Again. door Adam Grant gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Think Again. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Think Again. onder EAN-code 9780753553886 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Sociale psychologie Besluitvorming Innovatie & Disruptie Boeken

Think Again. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Think Again. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Think Again. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Think Again. in grote mate positief.

Think Again. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Think Again. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Think Again. te kopen.

Het boek Think Again. onder EAN code 9780753553886  is geschreven door: Adam Grant.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Think Again. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Think Again. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Think Again. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Think Again. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Think Again.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Think Again. aanbieden. De PDF-versie van Think Again. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00