Zoek
  1. boeken
  2. Thinking, Fast and Slow.

Thinking, Fast and Slow. boek PDF

Geschreven door Daniel Kahneman

Dit boek direct kopen via deze link.

Thinking, Fast and Slow. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Thinking, Fast and Slow. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Thinking, Fast and Slow.:

In zijn internationale bestseller, Thinking, Fast and Slow, neemt Daniel Kahneman, de gerenommeerde psycholoog en Nobelprijswinnaar Economie, ons mee op een baanbrekende reis door het brein en legt hij uit wat de twee systemen zijn die het manier waarop we denken aansturen. Systeem 1 is snel, intuïtief en emotioneel; Systeem 2 is trager, meer overwegend en logischer. Kahneman's werk met Amos Tversky is onderwerp van Michael Lewis' The Undoing Project: Een vriendschap die ons denken veranderde. In Thinking, Fast and Slow onderzoekt Kahneman de impact van overmoed op bedrijfsstrategieën, de moeilijkheden om te voorspellen wat ons in de toekomst gelukkig zal maken, maar ook de diepe invloed van cognitieve vooroordelen op alles van het spelen van de aandelenmarkt tot het plannen van onze volgende vakantie. In 2012 werd het boek door de National Academy of Sciences uitgeroepen tot beste boek van het jaar en door de New York Times Book Review geselecteerd als één van de tien beste boeken van 2011. Bovendien werd het boek ook gekozen door The Economist als een van de beste boeken van 2011, en door de Wall Street Journal als een van de beste non-fictie boeken van hetzelfde jaar. In 2013 ontving Kahneman de Presidential Medal of Freedom.

Aantal pagina's

499

Taal

Engels

Uitgever

Farrar, Straus & Giroux Inc

EAN-Code

9780374533557

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Thinking, Fast and Slow. door Daniel Kahneman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Thinking, Fast and Slow. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Thinking, Fast and Slow. onder EAN-code 9780374533557 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Cognitieve psychologie Boeken

Thinking, Fast and Slow. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Thinking, Fast and Slow. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Thinking, Fast and Slow. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Thinking, Fast and Slow. in grote mate positief.

Thinking, Fast and Slow. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Thinking, Fast and Slow. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Thinking, Fast and Slow. te kopen.

Het boek Thinking, Fast and Slow. onder EAN code 9780374533557  is geschreven door: Daniel Kahneman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Thinking, Fast and Slow. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Thinking, Fast and Slow. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Thinking, Fast and Slow. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Thinking, Fast and Slow. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Thinking, Fast and Slow.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Thinking, Fast and Slow. aanbieden. De PDF-versie van Thinking, Fast and Slow. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00