Zoeken
  1. boeken
  2. Thinking In Bets.

Thinking In Bets. boek PDF

Geschreven door Annie Duke

Dit boek direct kopen via deze link.

Thinking In Bets. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Thinking In Bets. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Thinking In Bets.:

Thinking In Bets is een boek dat geschreven is door Annie Duke, een voormalig pokeer kampioen, die een expert is op het gebied van besluitvorming. Het boek is een Wall Street Journal bestseller en is nu ook verkrijgbaar als paperback. In Thinking In Bets leert Annie Duke je hoe je om moet gaan met onzekerheid en hoe je betere beslissingen kunt maken. Ze laat je zien hoe je vanuit je eigen kracht op een betere manier om kunt gaan met de onzekerheid waarmee je te maken krijgt in je leven. Annie Duke gebruikt haar eigen ervaringen als poker kampioen om je te laten zien hoe je geavanceerde besluitvormingsvaardigheden kunt toepassen in je dagelijkse activiteiten, zowel professioneel als persoonlijk. Thinking In Bets biedt een unieke combinatie van inzicht en strategie die je helpt om betere beslissingen te maken. Leer hoe je je kunt omringen met de juiste mensen en hoe je je kunt voorbereiden op de onzekerheid die je tegenkomt. Met Thinking In Bets leer je hoe je op een verstandige manier om kunt gaan met de verschillende situaties waar je mee te maken krijgt.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Portfolio

EAN-Code

9780735216372

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Thinking In Bets. door Annie Duke gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Thinking In Bets. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Thinking In Bets. onder EAN-code 9780735216372 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Managementboeken Boeken

Thinking In Bets. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Thinking In Bets. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Thinking In Bets. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Thinking In Bets. in grote mate positief.

Thinking In Bets. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Thinking In Bets. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Thinking In Bets. te kopen.

Het boek Thinking In Bets. onder EAN code 9780735216372  is geschreven door: Annie Duke.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Thinking In Bets. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Thinking In Bets. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Thinking In Bets. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Thinking In Bets. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Thinking In Bets.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Thinking In Bets. aanbieden. De PDF-versie van Thinking In Bets. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00