Zoek
  1. boeken
  2. This Is How They Tell Me the World Ends.

This Is How They Tell Me the World Ends. boek PDF

Geschreven door Nicole Perlroth

Dit boek direct kopen via deze link.

This Is How They Tell Me the World Ends. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek This Is How They Tell Me the World Ends. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van This Is How They Tell Me the World Ends.:

Met dit boek, 'This Is How They Tell Me the World Ends', heeft Nicole Perlroth de FT & McKinsey Business Book of the Year Award 2021 gewonnen. Het boek was direct een bestseller en werd bekroond als een Financial Times en The Times Book of the Year. The Times omschrijft het boek als 'een angstaanjagend verhaal' en volgens The New Yorker is het "net zo spannend als John le Carre". Het boek gaat over hoe de wereld draait op het internet. We kunnen onze levens, economie en grid controleren via een afstandsbediening. Maar in de loop van de afgelopen decennia hebben we nooit stilgestaan bij het feit dat we ook een enorme aanvalsoppervlakte creëerden en dat het land met de grootste cybervoorsprong ook het meest kwetsbaar is. Gevuld met spionnen, hackers, wapenhandelaren en enkele onbekende helden, is This Is How They Tell Me the World Ends een verbazingwekkend en boeiend staaltje journalistiek. Nicole Perlroth haalt het gordijn op over de schaduwmarkt en geeft een urgente waarschuwing voor de gevolgen als we de wereldwijde cyberoorlog niet onder controle krijgen.

Aantal pagina's

528

Taal

Engels

Uitgever

Bloomsbury Publishing Plc

EAN-Code

9781526652539

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van This Is How They Tell Me the World Ends. door Nicole Perlroth gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt This Is How They Tell Me the World Ends. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van This Is How They Tell Me the World Ends. onder EAN-code 9781526652539 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Managementboeken Defensie & Oorlogsvoering Politiek Internationale betrekkingen Spionage & Geheime diensten Wapenonderhandelingen & Wapenbeheersing Boeken

This Is How They Tell Me the World Ends. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als This Is How They Tell Me the World Ends. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de This Is How They Tell Me the World Ends. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor This Is How They Tell Me the World Ends. in grote mate positief.

This Is How They Tell Me the World Ends. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de This Is How They Tell Me the World Ends. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van This Is How They Tell Me the World Ends. te kopen.

Het boek This Is How They Tell Me the World Ends. onder EAN code 9781526652539  is geschreven door: Nicole Perlroth.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van This Is How They Tell Me the World Ends. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van This Is How They Tell Me the World Ends. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van This Is How They Tell Me the World Ends. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van This Is How They Tell Me the World Ends. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van This Is How They Tell Me the World Ends.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van This Is How They Tell Me the World Ends. aanbieden. De PDF-versie van This Is How They Tell Me the World Ends. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00