Zoek
  1. boeken
  2. This Is Vegan Propaganda.

This Is Vegan Propaganda. boek PDF

Geschreven door Ed Winters

Dit boek direct kopen via deze link.

This Is Vegan Propaganda. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek This Is Vegan Propaganda. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van This Is Vegan Propaganda.:

Dit Is Vegan Propaganda. Onze keuzes kunnen ons helpen om de meest urgente problemen waarmee we vandaag de dag te maken hebben aan te pakken: de klimaatcrisis, infectieuze en chronische ziektes, mensenuitbuiting en, natuurlijk, niet-menselijke uitbuiting. Onmiskenbaar kunnen deze problemen ongemakkelijk zijn om over te leren, maar de voordelen ervan kunnen niet overschat worden. Het is letterlijk een kwestie van leven en dood. Door het verkennen van de belangrijkste manieren waarop ons huidige systeem van dierlijke veehouderij de wereld om ons heen beïnvloedt, evenals de culturele en psychologische factoren die ons gedrag aansturen, beantwoordt This Is Vegan Propaganda de dringende vraag, is er een betere manier? Of je nu al veganist bent of meer wilt leren, dit boek zal je de andere kant van het verhaal laten zien dat al veel te lang verborgen is gehouden. Op basis van jarenlange onderzoeken en gesprekken met slachthuisarbeiders en boeren, tot dierrechtenfilosofen, milieuactivisten en alledaagse consumenten, zal veganistisch onderwijzer en spreker Ed Winters je de kennis geven om de ware schaal en omvang van de kwesties te begrijpen. This Is Vegan Propaganda is het bevrijdende en baanbrekende boek. Het boek bevat een unieke verkenning van de verschillende manieren waarop dierlijke veehouderij onze planeet aantast, van het verlies aan biodiversiteit en het uitroeien van diersoorten, tot het verhogen van het risico op pandemieën. Ook leer je hoe de industrie de gezondheid van mensen en dieren aantast, van de vervuiling van de lucht, water en bodem door pesticiden, meststoffen en andere chemische stoffen, tot de uitputting van natuurlijke hulpbronnen. Maar het boek bevat meer dan alleen een analyse van de negatieve gevolgen; het biedt je ook praktische en creatieve manieren om deze problemen te bestrijden. Vanuit een filosofisch, milieu- en ethisch perspectief, bevat.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Vermilion

EAN-Code

9781785044243

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van This Is Vegan Propaganda. door Ed Winters gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt This Is Vegan Propaganda. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van This Is Vegan Propaganda. onder EAN-code 9781785044243 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Mens & Maatschappij Gezondheid & Lichaam Technologie & Bouwkunde Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Cultuur Filosofie Landbouw & Boerenbedrijf Voedsel Ethiek Boeken

This Is Vegan Propaganda. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als This Is Vegan Propaganda. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de This Is Vegan Propaganda. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor This Is Vegan Propaganda. in grote mate positief.

This Is Vegan Propaganda. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de This Is Vegan Propaganda. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van This Is Vegan Propaganda. te kopen.

Het boek This Is Vegan Propaganda. onder EAN code 9781785044243  is geschreven door: Ed Winters.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van This Is Vegan Propaganda. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van This Is Vegan Propaganda. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van This Is Vegan Propaganda. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van This Is Vegan Propaganda. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van This Is Vegan Propaganda.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van This Is Vegan Propaganda. aanbieden. De PDF-versie van This Is Vegan Propaganda. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00