Zoek
  1. boeken
  2. Time to ACT.

Time to ACT. boek PDF

Geschreven door Gijs Jansen

Dit boek direct kopen via deze link.

Time to ACT. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Time to ACT. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Time to ACT.:

Er is een gloednieuwe manier om mensen te helpen hun doelen te bereiken: Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Time to ACT! is een boek voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil. In het boek wordt je geleerd hoe je een zachtaardige houding aan kunt nemen ten opzichte van alles wat je denkt, voelt en ervaart, terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen te verwezenlijken. De stukken theorie in Time to ACT! worden afgewisseld met hapklare brokken praktijk. Instructies die je makkelijk kunt toepassen in je eigen leven, maar ook in je werk als professional. Je leert hoe je ACT kunt gebruiken om beter om te gaan met alles wat je tegenkomt. Je krijgt inzicht in hoe je je emoties, gedachten en gedrag kunt beïnvloeden om je doelen te bereiken. Het boek is laagdrempelig en makkelijk te begrijpen. Het is een waardevolle toevoeging aan elke leraar, psycholoog, trainer en coach. Time to ACT! is de perfecte manier om je kennis over ACT te verdiepen en je praktijk te verrijken.

Aantal pagina's

450

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789058718259

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Time to ACT. door Gijs Jansen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Time to ACT. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Time to ACT. onder EAN-code 9789058718259 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Gedragspsychologie Psychotherapie Boeken

Time to ACT. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Time to ACT. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Time to ACT. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Time to ACT. in grote mate positief.

Time to ACT. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Time to ACT. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Time to ACT. te kopen.

Het boek Time to ACT. onder EAN code 9789058718259  is geschreven door: Gijs Jansen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Time to ACT. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Time to ACT. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Time to ACT. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Time to ACT. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Time to ACT.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Time to ACT. aanbieden. De PDF-versie van Time to ACT. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00