Zoek
  1. boeken
  2. Traag versnellen.

Traag versnellen. boek PDF

Geschreven door Arend Ardon

Dit boek direct kopen via deze link.

Traag versnellen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Traag versnellen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Traag versnellen.:

Dit boek, Traag versnellen, biedt een andere kijk op veranderingen in onze levens. In plaats van nog sneller te gaan lopen, leert het ons om af en toe een stap terug te zetten. Door te vertragen, kunnen we meer energie vrijmaken en betere bewegingen maken. Door stil te staan bij de routines die ons afleiden van wat we echt willen, kunnen we steeds meer energie vrijmaken om ons verlangen echt in praktijk te brengen. Arend Ardon laat in Traag versnellen de waarde zien van bewuste vertraging. Er worden handvatten gegeven om te luisteren naar wat ons echt aan het hart gaat en om een omgeving te creëren die ons helpt ons verlangen echt in praktijk te brengen. Daarnaast geeft het boek inzicht in hoe we kunnen leren en reflecteren om krachtige positieve beweging te maken. Door onze focus te verleggen naar het verleden en ons bewust te worden van de routines die we herhalen, kunnen we onszelf verbeteren en versnellen.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Management Impact

EAN-Code

9789024434879

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Traag versnellen. door Arend Ardon gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Traag versnellen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Traag versnellen. onder EAN-code 9789024434879 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Traag versnellen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Traag versnellen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Traag versnellen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Traag versnellen. in grote mate positief.

Traag versnellen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Traag versnellen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Traag versnellen. te kopen.

Het boek Traag versnellen. onder EAN code 9789024434879  is geschreven door: Arend Ardon.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Traag versnellen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Traag versnellen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Traag versnellen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Traag versnellen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Traag versnellen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Traag versnellen. aanbieden. De PDF-versie van Traag versnellen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00