Zoeken
  1. boeken
  2. Traction.

Traction. boek PDF

Geschreven door Gino Wickman

Dit boek direct kopen via deze link.

Traction. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Traction. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Traction.:

Product naam: Traction. Productbeschrijving: Heb jij grip op je bedrijf, of heeft je bedrijf grip op jou? Alle ondernemers en bedrijfsleiders staan voor vergelijkbare frustraties - personeelsconflicten, winstproblemen en onvoldoende groei. Beslissingen lijken nooit gemaakt te worden, of, als ze zijn gemaakt, worden ze niet goed uitgevoerd. Maar er is een oplossing. Het is niet ingewikkeld of theoretisch. Het Entrepreneurial Operating System (R) is een praktische methode om het bedrijfssucces te bereiken dat je altijd voor ogen hebt gehad. Meer dan 2000 bedrijven hebben ontdekt wat EOS kan doen. In Traction leer je de geheimen om de zes belangrijke componenten van je bedrijf te versterken. Je ontdekt eenvoudige maar krachtige manieren om je bedrijf te runnen die jou en je leiderschapsteam meer focus, meer groei en meer plezier zullen geven. Succesvolle bedrijven passen Traction elke dag toe om winstgevende, frustratievrije bedrijven te runnen - en jij kunt dat ook. Voor een illustratief, echt wereldles over hoe je Traction kunt toepassen op je bedrijf, bekijk je de bijbehorende boek, Get A Grip.

Aantal pagina's

250

Taal

Engels

Uitgever

Benbella Books

EAN-Code

9781936661831

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Traction. door Gino Wickman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Traction. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Traction. onder EAN-code 9781936661831 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Strategie Leiderschap Boeken

Traction. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Traction. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Traction. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Traction. in grote mate positief.

Traction. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Traction. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Traction. te kopen.

Het boek Traction. onder EAN code 9781936661831  is geschreven door: Gino Wickman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Traction. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Traction. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Traction. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Traction. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Traction.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Traction. aanbieden. De PDF-versie van Traction. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00