Zoek
  1. boeken
  2. Turn The Ship Around.

Turn The Ship Around. boek PDF

Geschreven door David Marquet

Dit boek direct kopen via deze link.

Turn The Ship Around. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Turn The Ship Around. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Turn The Ship Around.:

Productnaam: Draai het schip om. Productbeschrijving: David Marquet is het soort leider die maar eens in een generatie komt... zijn ideeën en lessen zijn onschatbaar. Kapitein David Marquet was gewend om bevelen uit te delen. In het hoogstressvolle omgeving van de USS Santa Fe, een kernaangedreven onderzeeër, was het cruciaal dat zijn mannen hun werk goed deden. Maar het schip werd geteisterd door slechte moraliteit, slechte prestaties en de slechtste retentie in de vloot. Op een dag gaf Marquet onbewust een onmogelijk bevel, en zijn bemanning probeerde het toch te volgen. Hij besefte dat hij leidde in een cultuur van volgers, en dat ze allemaal in gevaar waren tenzij ze fundamenteel veranderden hoe ze dingen deden. Marquet nam de zaak in eigen handen en drong aan op leiderschap op elk niveau. Al gauw werd zijn bemanning volledig betrokken en schoot de Santa Fe van de slechtste naar de beste in de vloot. Ongeacht je bedrijf of positie, kun je Marquets benadering toepassen om een werkomgeving te creëren waar iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn acties, mensen gezonder en gelukkiger zijn - en het bedrijf succesvoller. Met behulp van de Turn The Ship Around-methode maakt Marquet duidelijk hoe je dit kunt doen.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780241250945

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Turn The Ship Around. door David Marquet gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Turn The Ship Around. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Turn The Ship Around. onder EAN-code 9780241250945 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Communicatie & Presentatie Leiderschap Organisatiekunde Boeken

Turn The Ship Around. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Turn The Ship Around. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Turn The Ship Around. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Turn The Ship Around. in grote mate positief.

Turn The Ship Around. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Turn The Ship Around. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Turn The Ship Around. te kopen.

Het boek Turn The Ship Around. onder EAN code 9780241250945  is geschreven door: David Marquet.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Turn The Ship Around. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Turn The Ship Around. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Turn The Ship Around. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Turn The Ship Around. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Turn The Ship Around.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Turn The Ship Around. aanbieden. De PDF-versie van Turn The Ship Around. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00