Zoek
  1. boeken
  2. Tussen de oren.

Tussen de oren. boek PDF

Geschreven door Rien Vermeulen

Dit boek direct kopen via deze link.

Tussen de oren. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Tussen de oren. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Tussen de oren.:

De diagnose Functionele Neurologische Stoornis (FNS) wordt jaarlijks naar schatting tweeduizend keer gesteld. Maar wat is FNS precies? Hoe herken je de symptomen en hoe kun je het behandelen? Al deze vragen worden beantwoord in Tussen de oren?. Dit boek beschrijft de ervaringen van patiënten met FNS en de deskundigen die erover spreken. Het geeft inzicht in de ziekte en de beste aanpak ervan. Rien Vermeulen, voormalig hoofd neurologie van het AMC Amsterdam, schreef Tussen de oren? om meer begrip te creëren voor FNS. Het boek biedt een kijkje in het leven van patiënten met FNS, waardoor hulpverleners, medisch adviseurs en verzekeraars meer begrip krijgen voor de ziekte. Ook beschrijft het boek hoe neurologen, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en psychologen FNS kunnen behandelen om patiënten echt te helpen. Voor iedereen die te maken heeft met FNS is Tussen de oren? een belangrijk boek.

Aantal pagina's

168

Taal

Nederlands

Uitgever

EAN-Code

9789085602408

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Tussen de oren. door Rien Vermeulen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Tussen de oren. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Tussen de oren. onder EAN-code 9789085602408 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Neurologie & Klinische neurofysiologie Pathologie Boeken

Tussen de oren. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Tussen de oren. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Tussen de oren. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Tussen de oren. in grote mate positief.

Tussen de oren. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Tussen de oren. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Tussen de oren. te kopen.

Het boek Tussen de oren. onder EAN code 9789085602408  is geschreven door: Rien Vermeulen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Tussen de oren. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Tussen de oren. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Tussen de oren. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Tussen de oren. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Tussen de oren.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Tussen de oren. aanbieden. De PDF-versie van Tussen de oren. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00