Zoek
  1. boeken
  2. Tussenland.

Tussenland. boek PDF

Geschreven door Jannie Oskam

Dit boek direct kopen via deze link.

Tussenland. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Tussenland. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Tussenland.:

Tussenland biedt een uniek perspectief op het leven met een aangezegde dood. Jannie Oskam beschrijft met ontwapenende openhartigheid en zelfspot haar eigen ervaringen toen bij haar uitgezaaide borstkanker werd geconstateerd. Naast haar eigen verhaal verweeft ze ook de ervaringen van zes medereizigers, zes zorgprofessionals en diverse experts. Zo ontstaat er een beeld van het leven in Tussenland en de waarde van palliatieve zorg. Veel mensen denken dat deze zorg alleen bedoeld is voor de laatste weken van het leven. Niets is minder waar. Een verblijf in Tussenland kan jaren duren, wat nieuwe vragen en dilemma’s met zich meebrengt. Ook professionals hebben vaak geen goed beeld van de palliatieve zorg. Of ze durven er niet over te praten. Het gevolg is dat veel mensen na de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ verstoken blijven van goede zorg. Tussenland biedt een uniek perspectief op het leven met een aangezegde dood. Het boek is een waardevolle bron voor iedereen die meer wil weten over deze situatie, zowel patiënten als professionals. In dit boek kun je leren over de verhalen van anderen en de verschillende manieren waarop je met een aangezegde dood kunt omgaan. Jannie Oskam laat je de wereld zien zoals zij die zelf heeft ervaren en geeft je de kracht om het leven te vieren, ook als het je een doodsklap geeft.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij de Graaff

EAN-Code

9789493127128

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Tussenland. door Jannie Oskam gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Tussenland. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Tussenland. onder EAN-code 9789493127128 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Medische & gezondheidsinformatica Boeken

Tussenland. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Tussenland. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Tussenland. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Tussenland. in grote mate positief.

Tussenland. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Tussenland. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Tussenland. te kopen.

Het boek Tussenland. onder EAN code 9789493127128  is geschreven door: Jannie Oskam.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Tussenland. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Tussenland. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Tussenland. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Tussenland. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Tussenland.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Tussenland. aanbieden. De PDF-versie van Tussenland. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00