Zoeken
  1. boeken
  2. Uit liefde voor jezelf.

Uit liefde voor jezelf. boek PDF

Geschreven door Gijs Jansen

Dit boek direct kopen via deze link.

Uit liefde voor jezelf. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Uit liefde voor jezelf. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Uit liefde voor jezelf.:

Het boek Uit liefde voor jezelf is een waardevolle gids voor iedereen die op zoek is naar een manier om meer te genieten van het leven. De schrijver Gijs Jansen biedt je hierin de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Deze inzichten zijn gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), waarbij je beter omgaat met emoties en gedachten. Het is een tool die je leert om meer te genieten van het leven. De schrijver geeft je hierbij ook de beste ACT-technieken en oefeningen. Zo leer je hoe je meer in het moment kunt leven, hoe je geestelijk gezond kunt blijven en hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan. Door de persoonlijke, eerlijke en humorvolle stijl van schrijven, weet hij je steeds weer opnieuw te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Uit liefde voor jezelf is dus een boek dat je helpt om meer te genieten van het leven. Het biedt je handvatten om op een positieve manier om te gaan met moeilijke gedachten, gevoelens en situaties. Door de praktische tips en oefeningen krijg je meer zelfvertrouwen en kun je meer uit je leven halen.

Aantal pagina's

144

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462722002

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Uit liefde voor jezelf. door Gijs Jansen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Uit liefde voor jezelf. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Uit liefde voor jezelf. onder EAN-code 9789462722002 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Leiderschap Gedragspsychologie Boeken

Uit liefde voor jezelf. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Uit liefde voor jezelf. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Uit liefde voor jezelf. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Uit liefde voor jezelf. in grote mate positief.

Uit liefde voor jezelf. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Uit liefde voor jezelf. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Uit liefde voor jezelf. te kopen.

Het boek Uit liefde voor jezelf. onder EAN code 9789462722002  is geschreven door: Gijs Jansen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Uit liefde voor jezelf. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Uit liefde voor jezelf. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Uit liefde voor jezelf. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Uit liefde voor jezelf. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Uit liefde voor jezelf.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Uit liefde voor jezelf. aanbieden. De PDF-versie van Uit liefde voor jezelf. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00