Zoeken
  1. boeken
  2. Unreasonable Hospitality.

Unreasonable Hospitality. boek PDF

Geschreven door Will Guidara

Dit boek direct kopen via deze link.

Unreasonable Hospitality. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Unreasonable Hospitality. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Unreasonable Hospitality.:

Unreasonable Hospitality is een boek dat je alles leert over het bieden van optimale gastvrijheid aan je klanten. Het is geschreven door Danny Meyer, de voormalig mede-eigenaar van het wereldberoemde restaurant Eleven Madison Park. Het boek bevat kostbare lessen over hoe je gasten een onvergetelijke ervaring kunt bezorgen. Het boek helpt je om het bedrijf op een manier te sturen waarmee je klanten tevreden en geïnspireerd zijn. Daarnaast biedt Unreasonable Hospitality de kans om meer inzicht te krijgen in de achterliggende principes van gastvrijheid, zodat je het onderscheid kan maken tussen wat je klanten willen en wat je wilt uitstralen. Het boek is geschreven met behulp van verhalen, inzichten en praktische tips die je helpen om een betere bedrijfscultuur te creëren. Unreasonable Hospitality is een geweldig boek voor elke ondernemer die zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen. Het boek is geschreven in een heldere en toegankelijke stijl, waardoor je de lessen gemakkelijk kunt toepassen. Het is een must-read voor iedereen die zich wil onderscheiden door de best mogelijke gastvrijheid te bieden.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Bantam Usa

EAN-Code

9780593418574

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Unreasonable Hospitality. door Will Guidara gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Unreasonable Hospitality. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Unreasonable Hospitality. onder EAN-code 9780593418574 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Unreasonable Hospitality. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Unreasonable Hospitality. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Unreasonable Hospitality. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Unreasonable Hospitality. in grote mate positief.

Unreasonable Hospitality. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Unreasonable Hospitality. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Unreasonable Hospitality. te kopen.

Het boek Unreasonable Hospitality. onder EAN code 9780593418574  is geschreven door: Will Guidara.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Unreasonable Hospitality. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Unreasonable Hospitality. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Unreasonable Hospitality. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Unreasonable Hospitality. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Unreasonable Hospitality.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Unreasonable Hospitality. aanbieden. De PDF-versie van Unreasonable Hospitality. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00