Zoeken

Valse getuige boek PDF

Geschreven door Karin Slaugther

Dit boek direct kopen via deze link

Valse getuige boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Valse getuige over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Valse getuige :

Slaughter heeft een meesterstuk afgeleverd.' – ★★★★ VN Detective & Thrillergids Een geweldige standalone-thriller van de onbetwiste Queen of Crime: Karin Slaughter levert eersteklas spanning. Ze dachten ermee weg te komen… Ze hadden het mis. Leigh en haar zus Callie zijn geen slechte mensen, maar op een avond meer dan twintig jaar geleden hebben ze iets vreselijks gedaan. Het resulteerde in een leven dat getekend werd door schuldgevoelens, verraad en geheimen. Jaren later heeft Leigh, inmiddels werkzaam bij een succesvol advocatenkantoor, de herinneringen aan die avond verdrongen. Tot ze tegen haar wil gedwongen wordt om een nieuwe cliënt aan te nemen en de grond onder haar voeten wegvalt. Want de man weet wat er destijds is gebeurd. Hij weet wat Leigh en Callie hebben gedaan. En tenzij ze hem stoppen, zal hij hun levens verwoesten… Over Valse getuige 'Plotseling duikt een gedeeld geheim weer op in het leven van twee zussen, die nu de confrontatie moeten aangaan met een duistere, angstaanjagende werkelijkheid. Dit verhaal met zijn veelzijdige personages en vernuftige plot grijpt je zo aan dat je het in één adem wilt uitlezen. Slaughters allerbeste.' – Camilla Läckberg 'Slaughter heeft een meesterstuk afgeleverd met de doordachte intrige, de indringende karakters, vloeiende dialogen en de sneltreinvaart.' – VN Detective & Thrillergids 'Karin Slaughter heeft actualiteit op wonderbaarlijke wijze verwerkt, haast achteloos en toch zo indringend.' - ★★★★ Noordhollands Dagblad ' Valse getuige is een straffe misdaadroman van een schrijver die na twintig jaar op de top van haar kunnen staat.' – ★★★★ Het Nieuwsblad ' Valse getuige bewijst dat Slaughter zich ook na twintig jaar en evenveel boeken moeiteloos handhaaft op het hoogste niveau.' – ★★★★ De Standaard 'Een spannende en verrassende thriller die niet enkel de fans van het genre zal bekoren.' – Primo 'In Valse getuige bewijst ze waarom ze dé Queen of Crime is.' – Libelle BE 'Slaughter is goed in haar vak en bewijst dat ook nu weer.' - NRC

Aantal pagina’s

422

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789402761948


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Valse getuige door Karin Slaugther gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Valse getuige downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Valse getuige onder EAN-code 9789402761948 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Valse getuige recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Valse getuige kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Valse getuige recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Valse getuige in grote mate positief.

Valse getuige is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Valse getuige PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Valse getuige te kopen.

Unknown

Het boek Valse getuige onder EAN code 9789402761948  is geschreven door: Karin Slaugther .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Valse getuige downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Valse getuige ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Valse getuige beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Valse getuige direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Valse getuige ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Valse getuige aanbieden. De PDF-versie van Valse getuige kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00