Zoek
  1. boeken
  2. Van binnen weet je alles.

Van binnen weet je alles. boek PDF

Geschreven door Annet van Laar

Dit boek direct kopen via deze link.

Van binnen weet je alles. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Van binnen weet je alles. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Van binnen weet je alles.:

"Van binnen weet je alles" is een boek geschreven door Annet van Laar dat je leert hoe je het lichaam als een integraal kompas kunt gebruiken. Het boek bevat theorie, praktijkvoorbeelden, illustraties en oefeningen die je helpen om je vitale kwaliteiten en lichaamswijsheid te herkennen en te ontwikkelen. Je kunt dit boek gebruiken om assertiviteit, authenticiteit en autonomie te verwerven. Deze drie domeinen zijn belangrijk om te kunnen leiden. Deze uitgave is geschikt voor leidinggevenden, psychologen, trainers, leraren en coaches, maar ook voor iedereen die zijn persoonlijke kracht wil ontdekken en versterken. In dit boek kun je leren hoe je je zintuigen kunt gebruiken om te voelen wat er in je lichaam gebeurt en hoe je je intuïtie kunt gebruiken om je gevoelens te begrijpen. Ook leer je hoe je je eigen waarheid kunt vinden door je emoties en rationele gedachten te integreren. Annet van Laar beschrijft de technieken die je kunt gebruiken om je vrijheid en kracht te versterken.

Aantal pagina's

304

Taal

Nederlands

Uitgever

Altamira

EAN-Code

9789401304719

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Van binnen weet je alles. door Annet van Laar gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Van binnen weet je alles. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Van binnen weet je alles. onder EAN-code 9789401304719 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Managementboeken Spiritualiteit Leiderschap Boeken

Van binnen weet je alles. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Van binnen weet je alles. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Van binnen weet je alles. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Van binnen weet je alles. in grote mate positief.

Van binnen weet je alles. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Van binnen weet je alles. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Van binnen weet je alles. te kopen.

Het boek Van binnen weet je alles. onder EAN code 9789401304719  is geschreven door: Annet van Laar.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Van binnen weet je alles. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Van binnen weet je alles. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Van binnen weet je alles. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Van binnen weet je alles. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Van binnen weet je alles.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Van binnen weet je alles. aanbieden. De PDF-versie van Van binnen weet je alles. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00