Zoek
  1. boeken
  2. Van brokkelbrein naar focus.

Van brokkelbrein naar focus. boek PDF

Geschreven door Gerjanne Dirksen

Dit boek direct kopen via deze link.

Van brokkelbrein naar focus. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Van brokkelbrein naar focus. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Van brokkelbrein naar focus.:

Van brokkelbrein naar focus is een boek dat leerlingen helpt om hun brein weer in balans te brengen. We leven in een tijd waarin de invloed van social media, het gebruik van technologie en de vele afleidingen van buitenaf de aandacht van leerlingen verzwakken. Met dit boek worden leerlingen aangemoedigd om hun focus te versterken door hun brein te resetten en het beter te leren ‘onderhouden’. Dit boek bevat praktische tips en technieken om het brein te resetten en leerlingen te helpen hun focus te verbeteren. De auteur geeft inzicht in de vele bronnen van afleiding, legt uit waarom deze zo schadelijk zijn en geeft tips om afleiding beter te beheersen. Ook krijgen leerlingen tips om hun leerstrategieën te verbeteren, zoals het opbouwen van een routine en het gebruiken van technieken als mindfulness. Deze technieken helpen leerlingen om zich beter te focussen en hun brein te resetten.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Synaps, Uitgeverij

EAN-Code

9789082286212

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Van brokkelbrein naar focus. door Gerjanne Dirksen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Van brokkelbrein naar focus. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Van brokkelbrein naar focus. onder EAN-code 9789082286212 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Onderwijs & Didactiek Psychologie Media Educatieve psychologie Lerarenopleiding Cognitieve psychologie Biologie Digitale media Hersenen Boeken

Van brokkelbrein naar focus. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Van brokkelbrein naar focus. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Van brokkelbrein naar focus. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Van brokkelbrein naar focus. in grote mate positief.

Van brokkelbrein naar focus. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Van brokkelbrein naar focus. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Van brokkelbrein naar focus. te kopen.

Het boek Van brokkelbrein naar focus. onder EAN code 9789082286212  is geschreven door: Gerjanne Dirksen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Van brokkelbrein naar focus. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Van brokkelbrein naar focus. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Van brokkelbrein naar focus. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Van brokkelbrein naar focus. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Van brokkelbrein naar focus.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Van brokkelbrein naar focus. aanbieden. De PDF-versie van Van brokkelbrein naar focus. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00